Omlouvám se všem, za tenhle thread. Ale myslím si, že by jste to měli vidět. Jedná se o kolo mého, dnes již bývalého zákazníka, po střetu s automobilem. Je mi z toho nějak smutno… PS. Kdyby měl přilbu, tak měl šanci…
Omlouvám se všem, za tenhle thread. Ale myslím si, že by jste to měli vidět. Jedná se o kolo mého, dnes již bývalého zákazníka, po střetu s automobilem. Je mi z toho nějak smutno… PS. Kdyby měl přilbu, tak měl šanci…
pohled ze předu
Ustřihlá ocelová sedlovka
přední vidlice
zadní kolo
Doceha hrubé :-(
jak jako ze by mel sanci s prilbou?
Kdo to byl ? Někdo z Letonic ?
Ano. Myslím, že jsi ho znal také.
tohle posledni leto mne srazilo auto zezadu!nevim kolik jel rychlosti bylo to v obci!sebrali mu ridicak a ma snad podminku!prilbu sem zrovna neml:-( od te doby prilbu nedam z hlavy kdyz jedu!myslim ze kazdy clovek by ji mel nosit!ja sam bych nemel tolik jizev a siti!
Nechci to nějak zlehčovat, ale dyť to nemá ani A-head.
a jak se to vlastne stalo?
mozna mi to uniklo, ale co to stim ma spolecneho..?
Stalo se mi asi totez, nabralo me auto zezadu, kdyz jelo na cervenou. Akorat sedlovka to prezila, i kdyz byla solidne ohnuta. Nastesti mam jen jizvy na loktech a zadku. Jezdit jsem ale neprestal a ani me to nikdy nenapadlo. Silnici i MTB mam rad.
Mě srazola fabie z boku, docela šlupka, přilbu sem neměl, ale už bez ní nevyjedu.
Smutné to je, ale možná je i smutnější tahle veřejná presentace :o( Možná jsem na to až moc citlivý, ale prostě se mi tohle moc nelíbí, považuji to za veskrze soukromou záležitost.
naopak, takovy, a dalsi obrazky z nehod by mely viset na billboardech, aby si to lidi poradne uvedomili
Souhlas.
treba z ogrish.com vid?neco malo z reality… moc chytry.povidej dal co te napada..
ted zrovna me napada, ze tobe nema cenu nic vysvetlovat… hlavni je, ze sis musel zase rejpnout zbytecne pitomym argumentem, jestli si to neumis predstavit jinak, nez z masakrama z ogrish, tak mas smulu
rikal si snad neco o obrazcich z nehod ne?myslis ze to prehanim?no ja prave myslim ze ty,proto takovej argument. anebo teda realitu jo,jenom ne tu uplne realnou? ps:zajimalo by me kde vidis ze rejpu.
Rozumný člověk to hápe i bez obrázků, a magora ani ta krev nepřesvědčí. Ale nechci se hádat, tady to zase až moc smrdí flamem na téma „proč všichni vozí přilbu a jenom Enjoy ne“
ano magor:-).tady,hlasim se:-)
tos napsal ty, možná ti to přijde nepochopitelné, ale opravdu jsem nemyslel na tebe :o)
ne,tos napsal ty:-). klidek,me na tom nezalezi:-)
do kamene tesat
ja ne a povazuju to za prinosny, pac je spousta volu, kteri na svou sisku moc nemysli.
ano tady,ja!
Ty helmu nepotrebujes, staci kdyz si vezmes jednu cepici navic;o)
takhle mi zavidet moji peknou novou cepici…:-D.
ty ses proste vul. tak hodne stesti. nic vic se k tomu rict neda.
jezis.. nauc se chapat:-) kibic si dela srandu ze me a ja si delam z nej,to je cely.doplnim to smajlikem a NEKOHO to stejne nenecha klidnym..:-/
ps:dekuji zdvorile..
A proč tu helmu vlastně nevozíš?
nevypadas jako provokater,tedy dobra:-). hrozne bych ti chtel odpovedet oblibenou vetou,podivej se do historie:-D. je to tim,ze mne proste helma na hlave pri jizde vadi,omezuje me libi se mi ta volnost bez ni.takhle nejak.. ostatni ti samozrejme vestecky prozradi,ze je to pouze moji hlouposti a tim ze mi to prijde nemodni atd.. coz je ovsem agrument ehm..:-).
diky:-)
Není vůl, bo mi Enjoy nepřipadá jako kastrovaný býk, :-). Neviděl bych to tak tvrdě, v klidu.
vidis?moravak:-D
Ty kastrovaný býku jeden! :-D
To chceš, aby nikdo neumíral na AIDS, nikdo nezahynul srážku autem, neměl kuřák rakovinu?
no samozrejme!nebo ty to snad nekomu prejes?
kdyby tu vsichni meli umrit prirozenou smrti – starim – tak tu budou stovky miliard lidi (vetsinou tmavsi pleti) a umres prirozene na umackani :-)
„Umřít stářím“ je hovadina, to vás jen doktoři chlácholí :o), ve skutečnosti je tam vždycky nějaký *******…
Jaký *******. Tělo věkem odchází, na něco umřít musíš.
No právě, že na něco, vždycky je nějaký problém, u většiny srdce, ale je toho mnohme víc…
To není ale problém, to je přirozenost. Tělesná schránka není dimenzovaná na 200 let, :-).
Lidské tělo vydrži strašně moc a mohlo by žít dlouho, kdyby se většina lidí nepohohla do hrobu nějakou civilizační chorobou. Za stárnutí, můžou mrchy chromozomy, protože maj krátký ocásky, možná se najde nějaký genetik, který ti to vysvětlí :o), já jdu spát…
Za stárnutí a opotřebování může jakýkoliv pohyb. Jen jsem realista a ocásky mě neberou, :-). Taky jdu. Dobrou.
no ja uz si po nedavne aktualnim threadu black.horse bojim o sve telo mnohem vic.uz jsem skoro presvedceny,ze lidske telo nevydrzi rocni poflakovani se po telocvicne a tak.
Kyslík-volný radikály-chce to nedejchat:-)
Nejde o přejícnost, ale o realitu. Stavají se příjemné i nepříjemné věci, tak to je a bude.
TOdle taky mohlo zajimave dopadnout, muzeme se jen dohadovat, jestli tu zatacku vybrali, nebo jestli skoncili pod koly nejakeho vozidla v protismeru:)
to je grip!:-) asi ne racing ralphy:-))
A taky helmy, viď? :-DD
bez helmy, chjo :-)
Nebo jestli si je tak lezi na silnici s bajky mezi nohama.
taky si myslim
Ja sem si tim naprosto jistej
tak takový gumy chci a začínám závodit road DH :)
Vyměň RR za Pythony a máš to :)
chvalim Te, zes to sem zaradil. snad to mel byvaly cyklista rychle za sebou, doufam, ze se netrapil :-( kolo vystav v prodejne, budes mit padny argument pro kazdeho, kdo by otalel s koupi prilby :-/ me 2× praskla prilba na hlave:
no ty si vul:-D.myslim teda ty 2 tlamy.hlavne tu drohou:-)).
mno, nemysli si, sebevedomi mi to nezvysilo :-)
myslim ze keby tam mal taky bike, tak kupujuci si rozmysli aj kupu biku.
taky smutnej pribeh, smutnejsi o to, ze na tom nenese vinu nikdo druhej
No mezi nama, 55 stupnu svah je proste odrzku – tam za chybu vetsinou zaplatis. Ja jsem se tedka docela dost rozsekal v breznu, ciste moje chyba – ale prijde mi to snesitelnejsi nez se te nejak kreten sejme zezadu.
no sice to nema s kolem moc spolecneho a mozna, ze uz to tu i bylo,ale vzdycky kdyz si na to vzpomenu,tak tu nohu z plynu sundam, snazim se nejezdit prilis rychle: nehody.motobanda.com/fotky.htm
No, jak si to tak čtu, tak si určitě přilbu pořídím !!! Každopádně jezděte opatrně!!!