Co rikate na nove shimano 2007? new.mtbs.cz/Biketech/Technews/Shimano2007report060227.html Zajimalo by me co se bude nakonec skryvat pod XTR…?
Co rikate na nove shimano 2007? new.mtbs.cz/Biketech/Technews/Shimano2007report060227.html Zajimalo by me co se bude nakonec skryvat pod XTR…?
vsiml jsis takovyho cervenyho napisu kdyz jsi zakladal tento thread?;)
někdy mi příjde, že tady jsou probraný všechny modely komponent na čtyři roky dopředu:-)
Jo vsiml ale prohledaval sem to a vim ze se tady nedavno diskutovalo na tema 10kolo na XTR ´07. Timhle threadem sem mel ale spis na mysli treba ten system dvojiho odrazovani nemam nejmensi tuseni jak by to mohlo fungovat…
Ja to chapu tak, ze ta jedna packa pujde mackat jako na klasickym RF a soucasne i palcem nahoru jako na Sramu, coz je podle me pekna blbost.
chápu to stejně, asi bude mít podřazovací páčka dvě osy kolem kterých se bude otáčet, jen by mě zajímalo, jestli tam bude nějaká aretace – když zvolím jeden způsob zablokuje to jiný, protože jinak by se teoreticky dalo omylem schodit o dva pastorky pokud by člověk pohyby zkombinoval.
Presne – bude se to divne hybat vsemi smery jako dualy;-) Taky ta packa asi nebude mit idealni tvar/umisteni, kdyz ma byt dosazitelna obema prsty.
tvar páčky podle mě nebude problém, stačí dva výřezy z přední a spodní stany a mělo by to jít, ale s těma osama to bude zajímavý.....
Možná to chystají jen jako mezistupeň a pro sezónu 2008 už bude dual v rapidfiru. Rychlá inovace v podobě DualControl až tak nevyšla, tak to zkoušejí jinak.
Spis to vidim tak ze žaponci udelali dualy a mysleli si ze to bude chtit kazdej a ejhle najednou lidi zacali prechazet na SRAM,tak chtej zpatky treba ziskat zakazniky ktery ztratili…
jak tak koukám na ty přehazky-je v podstatě jiný jen design-nechápu z jakého důvodu by měli být tužší. Trochu se to začínají designově podobat sramu. Blbý je, že už nebudou s inverzním tahem.To je totiž jediný důvod proč mám shimano.Teď už klidně raději s novou přehazkou půjdu k SRAMu.
Taky tak. Inverz osbně je mi ok.
A co ten kotouč? Už nebude center lock?
Jedine, ze by prisli s novym „standardem“ ;)
Ty nový přehazky jsou šperky, moc se jim designově povedly … nicméně i nadále pošilhávám po X9 …