Chtel jsem si tento kousek koupit, ale prodejce me od toho vehementne zrazoval, ze pry ti co ji maji, si stezuji, ze se spatne vraci desticky a brzdy pak drhnou. Mate s nimi nekdo zkusenosti? Diky
Chtel jsem si tento kousek koupit, ale prodejce me od toho vehementne zrazoval, ze pry ti co ji maji, si stezuji, ze se spatne vraci desticky a brzdy pak drhnou. Mate s nimi nekdo zkusenosti? Diky
magura = fuj.. snad mozna jen gustavy bych si dal na kolo…
Kecy kecy pravdou je ze nektery starsi kousky tekly, protoze bylo blbe zpracovany tesneni prasete, od 04 uz bych se jich nebal. Ja sice jezdim Louisy, Marty jsem mel kratce na predchozim kole a nemuzu rict kriveho slova. Oproti slavnejm Hayesam
ja bych si tebe nedal na kolo:-)
:-D
Marty taky nejsou spatny. A jinak tesneni pry je zmenene od roku (2004?), tak by nemel byt problem .. no uvidime.
mel sme jezdil sem dekuji nechci
vozim clary (2003) a nedam na ne dopustit. samozrejme, poporodni problemy, ale ty odeznely. priste bych nevahal koupit opet magury.
mam julie a luisy a v podstate si nemuzu stezovat,mam ale teda novejsi kde uz netecou paky a tesneni v prasatkech je lepsi.Jel jsem na martach sl,brzdej jak prase,je to opravdu hodne dobre brzdici brzda,nechci se tu hadat ale predci shimano LX/XT brzdy ucinnosti a lehkosti chodu,krom toho ze karbonova paka je krasnej sperk.Jedinej problem je,ze se silene prehrivaj az do stavu ze se z kotoucu kouri a brzda temer nebrzdi,to by ale urco resilo pouziti normalnich kotoucu.Az si budu kupovat novy brzdy,urcite to budou marty sl.
Kolik vážíš?
Pozn.: LX a XT jsou dle Mountain bike nejslabší hydraulické kotoučové brzdy na trhu
No asi Shimano Mountainbiku dobře zaplatilo.
Jo nejslabší. Já sem čet nejlepší ;-)
vazim bohuzel 90kg…
to ja taky… a pan nema problema :)
A co takhle odzkouset prerusovane brzdeni? Proste jednou za cas tu packu pustit? ;o)
Jakej je realne rozdil mezi Martou a Martou SL ? Dost slusnej financni rozdil a jenom par gramu min.
realnej zadnej,ale sl je hezci:)
Je tam rozdil v pace nebo i prase a kotouc ?
SL nema lestenu paku a ma 180 mm kotuc.
Jezdim Julii a Martu a priznam se, ze jsem nic jinyho krome mechanickych Hayes MX1 nezkousel, ale Marta me presvedcila natolik, ze snad krome skvele vypadajicich El Camino bych do jine brzdy nesel. Lehka, skvele brzdi. A o koureni od kotoucu nic nevim, i po 16 km sjezdu brzda brzdila jak o zivot. Marty rozhodne ANO! :o)