Kde seženu návleky na kolena s neprofukem?

21 nepřečtených
  • Roman

Už 2 roky obcházím kšefty a nikde jsem na nic takového nenarazil. Koupit čapáky v neprofuku a ustřihnout, to jako zase ne, ale kdybyste věděli někdo o teplých „nákolenkách“ s neprofukovou úpravou dejte echo. Dík.

0 0
    •  

mozna se to vyrabi, ale dost o tom pochybuju… problem je totiz v materialu, navleky drzej vicemene diky tomu, ze jsou elasticky, coz neprofuk neni a celej navlek by ti asi jen diky gumicce na okraji moc dlouho na noze nedrzel, na rozdil od kalhot, kde maj tuhle funkci hlavne ksandy nebo guma v pase a na dokonaly elasticnosti nohavic tolik nezalezi

0 0
    • Výběr z produktů
      Přejít do shopu (Oblečení)
    • lubos  

Taky jsem to shanel a nic. Ono to ale asi nebude drzet. Jedine ze bys koupil neoprenove bandaze ale to zas je bandaz.

0 0
    • Lišák  

Jsem něco takovýho koupil loni na podzim v Lidlu, stálo to 50,– a bylo u toho napsáno, že je to na motorku. Vozím je, trochu slízají (jako skoro každý nákoleníky), ale v podstatě spokojenost.

0 0
      • martt  

potvrdzujem. Tie lidlovske za par korun su fakt celkom dobre funkcne.

0 0
    • SELMIRA  

já jsem je kdysi koupila v tom obchůdku v Lahovicích nebo Lahovičkách /tam za Chuchlí, nevim, jak se to jmenuje/ a jsou od AXONU Jsou skvělý, leč jako skoro všechno od Axonu, co jsem zatim poznala, byly lajdácky „šité horkou jehlou“ takže se páraly, ale to se spravilo a vozim je ráda.

0 0
    • wbiker  

Něco podobnýho mají v Brně v HobbySportu, nebo alespoň před vánocema, když jsem sháněl dárek pro bráchu je tam měli. Bohužel si nepamatuju značku, ale koukám, že jsi z brna, tak se tam zkus mrknout.

0 0
    • MartinXC  

Šije je Axon, ale kde je mají – teď bych na to moc nesázel, lepší až v srpnu.

0 0
      • SELMIRA  

já bych řekla, že AXON se nejlépe sežene v AXONu Na Strahově. Třeba by je ještě mohli mít. Můžu se mrknout. Chystám se tam.

0 0
    • BiSon  

Ja jsem na podzim koupil nejaky veci od www.ramisport.cz Zatim jsem skousel jenom kalhoty na bezky a spokojenost. Zkus je kontaktovat, myslim ze by mohli byt ochotni usit ti vicemene na zakazku to co chces. Aspon u me to tak fungovalo :-) Ale pravda, slo to pres znamou od mati.

0 0
    • Sparky  

Zkus zajit do nejakyho shopu pro potapece.Tam to sezenes v neoprenu..

0 0
    • mastihuba  

sem čekalzas nějakou povídku :)

0 0
    • Santus  

neco zas bude u Lidla www.lidl.cz/…060323.index

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.