Nikoho nehledám..
Ale jaro je snad konečně tady:o) Sem dneska vystrčil teploměr na vokno…
A bežky schovat!!
Nikoho nehledám..
Ale jaro je snad konečně tady:o) Sem dneska vystrčil teploměr na vokno…
A bežky schovat!!
Vcera jeste cca 10cm nasnezilo:o( Fuck off, zimo!
Odhaduju, že teď je někde v jižní Itálii a do Čech jde pěšky. Ještě si počkáme než dorazí.
Jo a jestli sem nekdo bude psat, ze jeste nema zimy dost, tak at se prestehuje nekam, kde je snih dyl nez tyden v roce – tady uz to neskutecne sere uplne vsechny. Je fajn zajet obcas na snih na vikend, ale zit v tm tolik mesicu v kuse je akt na houby.
se prestehuj…:)
Jo jo, jsem tu, ale dělaj mi problém celníci :-)
jak dlouho si na ten teplomer dejchal? :-) ja bych tak nadsenej jeste nebyl
ano ano přesně tak nejdříve to ukázalo –50, ale po deseti muinutách usilovného dýchání se podařilo rtuť vyhnat alespoň an –20 což se dá trochu vydržet, ale dnes se rtuť vyhnat nepodařilo vůbec :-)
Achjo měl sem natočit video…
Tak ještě by mohlo chvíli počkat, musím trénovat na běžkách a navíc nemám koupené návleky na nohy, takže nemám v čem jezdit :-((. www.dexter.g-sport.cz/shop.php?… Jsem jim tam psal, jakou velikost by mi poradili na mě a oni mi ještě neodepsali.
:D
Z který strany okna to bylo?
Z té prostřední
tady zase snezi chjo :-(
Takze se na Komarce jeste jezdit neda, co?:o) Uz me to…
treba snezi jenom dole :-) muzes to zkusit :)
Hmmm, treba je takova inverze, ze jo? Trebe ani na Klinovci nebude snih a je jen tady dole;-)
jj presne tak.rikame tady tomu snezna inverze :-).kez by to tak bylo.je to hrozny jak je tejden hezky a pak zase snezi.bleee
Jezis nestras, bydlim 200m/n/m :-))
taky mě to sere:-)
Obávám se, že se asi naplní předpověď meteorologů a zima tu bude do konce března:-((
poprvy kdy budou mit pravdu bohuzel :-(
do konce brezna… 2007:(
To je snad kažýd rok ne??? Si aspoň nepamatuju březen bez sněhu, naopka si velmi jasně vybavuju sníh na oblíbených tratích koncem dubna :o))))
No to nevím:-)) To si nepamatuji, ale i tak je to mazec
Loni to bylo stejne. Ovsem rok 2003 ne. Tam bylo v breznu v lesich sucho, natoz snih.
No nevim, kde myslíš ty, ale my byli v roce 2003 na VeloCampu v Jeseníkách a ještě v půlce dubna to vypadalo, že si místo kola vezmeme běžky. Pak to, naštěstí, hodně rychle roztálo.
Tady … v Malych Karpatech :)
Hmm v patek jedem na lyze do francie, za posledni tyden tam napadl metr prasanu:o) ale jaxe vratim at ses jaro tady!
Ne jaro tady bude nejpozději když odjedeš…
Pochybuju, ale vubec by mi to nevadilo…
Však ho potkáš…až se bueš topit v tom sněhu .)když bude tam tát :)
Nevim, nevim www.novinky.cz/…u-mrazy.html ve francii maji predpoved na streda-ctvrtek pod nulou a snezeni, to uz by nemuselo, nerad bych skoncil pod lavinou (uz tak je tam lav. nebezpeci 4, predevcirem bylo 5)…
Tady nikdo není… .
Ale kdyz chces merit venkovni teplotu, tak ten teplomer musis dat ven, ne do obyvaku:)
Sak byl venku OMG
Tomu nerozumíš…
Chápu samozřejmě, že vás to sejří, ale já mám nejrači holomráz, tak kolem –5. De totiž vo to že jinak se potim a to nesnášim. -takže v podstatě to na co se těšíte já rád nemám, holt tlusťoši to maj jinak :-P
muze si vubec tlustej kuryr vydelat v konkurenci chrtu jako je pete?;)
Tak teď si KIBITZ, asi děláš prdel… Dneska sem byl např. na PROSEKU, což chápu, že není argument, ale PETE by tam nikdy nejel a zatim se nenašel takovej kurýr, kterej by mě dal na topspeed.
hele ale nekdy minulej tejden sem te videl na Vinohradsky a… BEZ HELMY?!
To si vyřiď s Enjoyem.
Na příští kalbě tě uchlastám ;-)
ty pijes vodu? :-DDD
ti bude do vody lejt vodku :-)
ukazuje to presne, jen stupnice je v Kelvinech…:-D
Musim uznat, ze mas kvalitni makro:)))
buď v klidu za týden je tady :)
nejradsi bych ti tam toho naklikal po *****, zima me fakt sere a jak jsem v poslednich trech letech rad jezdil na lyze, letos jsem byl jednou a uz me to neba diky tem srackam
Nesnášim vedro ! Jaro a podzim eště de.
Jo jo jeste chvili si pockej zatim jen posilam dalsi pridel snehu :)
Neeee, on to měřil na balkoně. Ale zapomněl napsat, že ho maj zasklenej…
Toš balkon zasklenej neni,makro je z mobilu (nebo mobil z makra?). A dneska bude eště víc:o)
sakra, co to zase venku je?! …fucking weather…
tady svítí sluníčko heč :-)
Tady taky a do toho fučí jaxviňa a eště padá zas cosi bílýho… grrr
… a za dva měsíce Šela, na komputerku nějakých 250km, od února tak ob tři dny spinn… To bude sado-maso.
jo přesně tak…Taky ju jedu..A najetý mám něco přes 500:(
Jeden cikán chytal ryby. Když už měl dost, začal balit věci, když vtom # něco zabralo. Vytáhl to z vody a kouká – zlatá rybka. Nerozpakoval se, # odstranil háček a hodil ji do vody. Potom se obrátil že půjde domů. Vtom # se za nim ozve: # # „Haló, dobrý člověče, splním ti 3 přání, žes mi zachránil život.“ # # Cikán ale jen mávl rukou a řekl, že je v životě zcela spokojený a že má # všeho dostatek. Nicméně rybka stále naléhala, ať si něco přeje. „No tak # dobre, keď inak nedáš, chcel bysom pěkný dom, peknu ženu a pekne auto.“ # # „Dobrá tedy, vše bude, jak sis přál.“ # # V půli cesty se ale zastavil a řekl si: Vždyť já té rybke ani # nepodakoval! Vrátil se tedy a vše napravil. Rybka se divila, že se jí to # ještě nestalo, aby se někdo vrátil a poděkoval. Byla tak nadšená, že mu # nabídla ještě jedno přání. Cikán ale nechtěl, že je už šťastný člověk a # že chce takto žít až do smrti, přivydělávajíc si poctivou prací. Rybka # ale byla neoblomná, ať prý si přeje jakoukoli blbost. # # „Ked inak nedáš rybka, tak mi ho vykuř.“ Rybka se jala vykonávat přání a # najednou jí začaly růst vlasy, ruce, nohy, obličej,… „a zrazu pozerám, # predo mnou klačí osemročne dievčatko. Naozaj, pan súdca, naozaj si to # nevymýšlám.“
:oD
:D:D:D
Je TEN Šela, :-)).
Tady se roztrhla peřina :-(
Jo, je tu všude kolem, dneska jsem ho zase odhazoval tak 20cm … Je jaro takove to bílé, co se stále sype a sype??
kokain ?
Vsichni tady nadavate ze je vsude fura snehu a u nas vzdycky napadne 5 cm a zas to roztaje:-(, ja si snad tenhle rok nezalyzuju
Už aby bylo takhle: vitova.wz.cz/g10/260.jpg
jen to hezký počasí snad bude pravý…
pravy nepravy,hlavne, ze je si s cim hrat......
MYslíš tu dámu? :-)))
Prave ted je uzasne pocasi. Chvilku sviti slunicko, pak pada snih a tak cely den dokola ;-)
Lidi klidek!To jak se sem zene to jaro,tak tlaci tu zimu pred sebou,a z toho je venku takova sra…
jj přesně jako u nás…:) ale přežil jsem to a vyjel… chvilku vítr, dhvíli sluníčko… pak sníh… brrr jaro proč už tu nejsi:/
no ono kolem 6 zaclo pekne mrznout, ten roztaty snih na silnicich zmrz a moje prsty taky ;-( zima je ne hory a kolo na pekny pocasi
tjn:D ještě že mam prádzniny a můžu jezdit přez poledne, kdy je jakž takž počasí:-)
Nevadí mi počasí. Dneska tu napadlo necelých 20 čísel. Člověk by si řekl, hurá, sněží, zima je tady! :-)
grrrrrr
me to taklhe vyhovuje- nasnezilo, takze se da jezdit i na ledu a pres den neni takova zima. porad lepsi nez ty tuny bahna co budou az zacne jaro…:-////
neser!!!:o)
Prej snezilo i u vas?;) A to sem nekde cet ze krusny hory vytvarej srazkovej stin;o)
jj snezilo tady dost :-(
Ty jsi o 100km jinde, ja doufam, ze v nasi casti nesnezilo;-) (jsem ted v Pze, tak nevim)
nj sem si nevsim.ale v krupce teda byla mela.vcera mi za 3 hodky zasnezilo cely auto.humus ten snih.nejhorsi je ze je tejden hezky a pak zase snezi :-/
jj, clovek pozoruje, jak to alespon dole krasne pomaloucku odtava, pak na chvili sedne ke kompu a kdyz koukne z okna, tak je na silnicich nova 10cm vrstva:o(
To je nesmysl, je u nas snad nejvic srazek v CR. Srazkovej stin je akorat u nadrze Nechranice, ale to jsou snad spis Doupovsky.
taky fakt, srazkovej stin je az za vama;)
Vytváří ten stín tím, že to u nich všecko spadne :o))
sou to hamouni, nic nam sem neposlou, a jeste na to nadavaj;)
Je to legrace, ale takhle ten stin skutecne funguje.
ti porad rikam ze bydlis blbe;o)
Jo u nás je taky jeden lokální… Akorát sme na správný straně kopce:o))
Akorát jednou loni sem jel trolejbusem přes něho a na jedné straně slunko a na druhé kroupy a průtrž mračen.. rozdíl cca 1km :)
Ano, ano, jaro je tu, teploty lezou nahoru, takže na našem parkovišti se led změnil v měkký sníh takže se vyjezdly asi 15 cm hluboké vyjeté koleje a v tom je fakt radost jezdit, což o to dopředu a dozadu to jde, ale když chce člověk odbočit tak to nějak nejde :o) Jo jo zlatý technický služby, v listopadu se ztratí a vylezou až v květnu, a my můžem házet lopatama..... :o)
My mame pekne hluboky koleje na parkovisti uz nekolik mesicu – chvili s tim autem motkrosujes mezi autama, pak kus odhrabes, zase zamotokrosujes a nejak to nekam postavis – koukal jsem, ze soused vozi kvuli tomu v aute krumpac;-)
sem mylel ze jste auta uz davno vymenili za rolby;)
traktor, jedině traktor
zapadne, u nich zapadne;)
Nazapadne, jsem s ním tahaly i Nivu :o)
jo jo přesně, akorát jak se to snažím vytáhnout mimo koleje tak to většinou hodím někam do bariéry a můžu začít znovu, a letos se vůbec hodně dařilo – odnesla to jedna mlhovka, obě přední poklice, a taky spodek zadního nárazníku – ty bariéry jsou až nepříjemně tvrdý :o))
jj… ty haldy snehu uz mi taky lezou krkem…
Ty jo, tolik sněhu jsem už dlouho neviděl :-)
takhle je to správně???
neboj… uz se vali cerstvej.. :D pocasi.kvalitne.cz/indexm.php?display=rad_de.php
to máš za barákem?
to je skoro šumava
Aha, to my měli v Krkonoších před týdnem taky :-))
Nenavidim takove vrstvy snehu. Nenavidim to, protoze se to musi odhrnout od baraku. A dle meho taty pekne daleko od baraku ;-( Ale skakani do tech hromad odhazeneho snehu je uzasne
Taky jsem znal jednoho, co skákal až doskákal. Hromada byla veliká a v ní toršku menší hlíny ale zmrzlá :-( A jeden se zase netrefil úplně přesně a bylo v ní zábradlí.....
Tak ja nastesti u nas na zahrade vim do ceho skacu. Vyhoda domaci pudy
JEn aby Ti tam nějakej závistivec neuklidil šikovně třeba vidle :-))
To by nikdo neudelal, tatinek rozhodne ne,… kdo by mu tak hezky pomahal?
Tady to nevypadá
kde to je?
Tam kde bydlím:)
A proto jedu ven..:P
Tady bydlím já :) ale naproti od značky :)))
Co je to jaro?B.
Tady dneska zatím svítí, ale zas má padat. Ať už jde ta zima do háje!
Krásná projížďka… 40km po ledu/sněhu/blatě a asfaltu… A dokonce sme potkali borca na kole kousek od Panské Líchy..
www.novinky.cz/…he-zime.html tak nevim co naj rikat Krusnohorci;)
Tak jaro, jo? Vsude ledu a snehu jeste tak na dva mesice… ted sem byl vyvencit kolo a kdyz sem vyjel na prehradu, co mam za barakem, tak to jeste slo, ale jen sem chtel sjet lesikem muj oblibenej sjezd, tak 200m, tak to nastalo… zacatek tak 50m-snih-jeste dobry, ale potom nastoupil led hladkej jak zrcadlo a ja se pekne projel po prdeli asitak tipuju 25km/h a zastavil o kere a potom jeste do me zezadu narazilo kolo… a to nebyl posledni pad, protoze tady tu skluzavku jsem musel vyjit, protoze jina cesta tam nevede:)no a kdyz sem jel z kopce dolu zpet, tak se proti me vyritily dva jeepy a skoncil hlavou ve snehu, protoze oni urcite nemeli v planu uhnout:) Navic zima jak svina a prej ze je tady jaro, hahaha… Mate taky nejake podobne zazitky z techto zimnich svihu?:)
Dneska náhodou super vyjížďka… Nejlepší to bylo dolů po žluté ze Soběšic do Medlánek… Super sjezdík…
Ja sem mel taky super sjezdik a to po zadku:D A navic me potom atakovala Merida zezadu:D
takle zachazet s novou vidlici, ze se nestydis :)
nahodou… uchranil jsem ji telem, narazila do me a ne do stromu:) Vyvazla bez skrabnuti a cele kolo taky, coz se o mne rict neda:-(
To je důležitý… Mělo by to být v desateru bikera:) Za každou cenu chraň svůj stroj…
Tjn, hlavne v zime velmi uzitecne:)
Jaro tady bohužel ještě není, ale jsem alespoň zjistil, že teďko Python na přední kolo opravdu NE :)
Asi jo, dneska sem poprve vyjel, ale zitra to jisti skialpy:)
myslim ze jaro je tady, aspon tak soudim podle zabahnenosti biku, i kdyz zamrznutej presmyk taky nepatri k jarnimu folkloru;)
Myslis takhle zamrznutej presmyk?:)
tak tohle bych svymu kolu teda neudelal, na to sem moc linej ;) kdo by se s tim mel potom mejt
nahodou, to je foceny ve zmrzlym stavu, kdyz to roztalo, tak to opadalo a ja nemusel cistit bika, ale podlahu:-(
spis jen v takovy light verzi;)
proc ten obrazek nejde…:/
myslíš tento :-)
jo;)
a zas nic:((
V pondělí jsem byl na běžkach na přehradě a v uterý na kole Veverka.Super počasí,lepší sníh než bláto.
Sakra v pondělí mi odhrnuli lesáci průjezd na Bukárnu a dneska mi to zase zapadne. Nicméně tímto jim děkuji za udržování průjezdnýho stavu. :)
Zkusím to o víkendu udolím na Šmelcovnu.A uvidíme kde je to jaro?
Aktualizace… Grrrrrr
tos fotil pres akvarko, ne?
Ne to je mátina sqělá Nokyja…
kez by v praze bylo takhle…:-/
Tak ukaž jak tam máte :))
takhle:-((. ps:foceno pres akvarko.
Vy nemáte rybičky?:D:D:D
my mame stydlivy rybicky:-)
Tam se dá i kolo :) i když na je to na araba :)
hele, zizkov. Foceny z prace nebo z domu ?
v jinym threadu je napsany, kde dela… a Prokopovo namesti to neni :-)
To je Kostnické náměstí
no jo, sem se seknul o jedno vedle
tadial chodim na bajku do roboty hore na Vinohrady:-) teda chodil som, ked bolo este teplo:-)))
Téééda, tolik sněhu už jsem dlouho neviděl :o) – viz foto :o)
a nezaprsi a nezaprsi.. :(
vzhledem k pocasi vybiram novy tretry, co rikate na tyhle?: www.milobrno.cz/…neopreny.jpg :)
Eště šnorchl a brejle a můžeš jet…
Zase ne.V Hluboke nad Vltavou na Xterre pojedem leda tak hlubokem snehu.
Brno hlásí jaro :) Svítí sluníčko a ta bílá sračka mizí solidní rychlostí. Počitám že v neděli už bude kolo od čerstvýho bláta a nejenom vod posypovýho písku.
Který Brno? :)
:-) Asi Úsobrno (i když tam to musí být ještě horší)
Tam jsem byl loni v létě na kole…
Jo, tam už je skoro divočina, když jsem tam dojel a chtěl pivo, tak všechny obchody už byly zavřený (sobota 11 hod) a včechny hospody jestě nebyly otevřený, zlatý Camelbak, ale na bika dobrý, ne?
jo, ja taky…:)
Jenomze u vikednu ma zase mrznout:-/
Tak tak..a proto valím na běžky :)
Bež si s běžkama do svýho threadu…:P
:((((( tys mi ho oddělal :)
:-)
Běžky už jsou mimo,ted už je čas na bika.
Ja Ti dam od blata :o)
sem se moc netrefil :)
tak jsem se prave vratil z chaty…ve sklipku 30 cisel vody,krtci si z naseho pozemku udelali krtkodrom,vsude kolem na polich jezera,na silnicich ukrutny diry a behem 10 km cesty 3× snezilo,1× prselo a 2× svitilo slunce
Krtci? To je pod tema metrama snehu?:o)
tady toho snehu zase tolik neni,ale jak to odtava tak se ukazujou ty jejich pyramidy
Zase snezi a to dost. Pripadam si uz jak ve Svedsku:o(
Ve Svedsku je min snehu nez v CR. :)
Draaaat… Tak teďka chčije..... ->je to mobilem:(
No je to hrůza, já už vyhlížím jaro od poloviny ledna. Dneska už jsem to nemohl vydržet a vyjel jsem. Bylo 4 nad nulou a zdálo se, že by mohlo i vysvitnout slunko, ale po chvíli začalo tak hnusně sněžit, že se to nedalo vydržet. KDO TO KDY VIDĚL, ABY V BŘEZNU SNĚŽILO !!!!!!!! UÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! JÁ CHCI JARO!!!! :))
snezit muze i v dubnu, zazil sem snih o velikonocich cca 20km za Prahou…;)
v breznu snezi uplne normalne a to bydlim v nizine..
tak toto je uz od toho pocasi vylozene trapne…behem dvou hodin tady v Benesove napadlo 15 cm mokryho hnusu…opakovany vtip neni vtipem – tahni uz na sever ty bilej studenej zmetku – huš,huš!!!!
Tady mas obrazek na uklidneni:))
neser :-I
:D
Fakt uz me z toho trefi.uz to zase pada.Po dnesni koupeli to vzdavam a jdu zitra na indoor cycling.
10cm novyho snehu v Praze..... Jak musi bejt jinde?
Liberec: 20 cm nového a furt sype :-) A pod tim tak 30–50 cm stareho ve městě, v Jizerkách tak 2 metry ..
Strasne:o( Prestavam verit, ze by to mohlo nekdy skoncit:o(
vcera dopoledne me povzbudili ptaci-rvali jako o zivot,parada.dneska vylezu ven…vsude bilo a ticho:(
Zmrzli, co?;-)
timhle tempem je budes brzo nasledovat:-P
zobacky se jim zacpali snehem a zastydly jim hlasivky…asi teda jako:)
ted uz 15 a furt se sype… jaro na nas pekne se*e:/
na protest mu zazpivejme tuto pisen:
Už je tu zase to pitomí jaro Ptáci řvou, šeříky smrdí. Pro samý kuřara neni kam plivnou V teple mi nakyslo strdí
Slunce do chalupy protivně leze Sněhulák už sa mi hroutí Praskají ledy a vysychaj meze Anička trapně se kroutí
Kvůli ňáký pomlázce děti vrbu ničí na zápraží housata jako hadi syčí
Už je tu zase to pitomí jaro Nechodim raději k oknu Zase ty pupencu, květy a tráva Já jednou na jaře scvoknu
pitom(í)…fuj,ale to ja ne,to autor originalu
Nám se to tu naštěstí vyhlo (zatím teda):-)
U nás je pořád přibližně pořád takhle: www.bike-forum.cz/…m/291160.jpg
akorát tedy že celý den zase sype tak si přičti nějakých 15 čísel navrch :o)
Takže u nás suma sumárum to co za 14dní odtálo tak teď přes noc zase napadlo…
Ani na běžky jsem nemohla :((( Ale alespoň si jeden den odpočnu :)
Tak teda já nevím, co je s tím jarem, ale tady v Roztokách máme před domem cca 40–50 cm nového sněhu, takže mám dojem, že jaro tu ještě nějakou dobu nebude :-/
Hm, si to vidim podobně. Brno hlásí cca 25 čerstvýho za noc. A to jem si včera rámo na biku medil, jak je pěkně azůro a už se to dá:-/
tady neni a hned tak asi nebude… www.bike-forum.cz/…big/1763.jpg
BTW: Nekteri uz cekani na jaro asi vzdali… Jinak si nedovedu vysvetlit konani tohoto pana ktery zrovna vylez z Vltavy… A nebo uz mu ta zima vlezla na mozek… :-D
S neoprenem je to o ničem:-D
Hledal jaro!!
tomu se rika prazske zoufalstvi :)
Tak u nas zatim nesnezilo, ale taky uz ani neodtava… Porad pod nulou.
.. jojo .. .. vecer namazu zada kouknu rano zas ***** pada ..
.. decka sankujou uz jen z povinnosti ..
..urcite jste to uz slyseli .. docela dobry ..
Dneska to u nas vypada docela dobre, sice furt mrzene, ale krasne sviti slunicko, tak ze to dneska vypada nadejne na nakej vejlet, par kilacku, abych zahnal abstak ;) doufam ze se to do odpoledne neskazi
fuck off jaro!!!!
Nemůžeš chtít hned léto…
vsak ja ho taky nechci hned :-)
To je focene nekdy ted? Uz se zase este vic tesim na weekend… :o)
Tak jaro, kur.a, kde jseš?!
zase sněží, už mě asi regulérně mrdne..to už se nedá vadržééééééééééééééét!!!!!!
kua, vydržet, samozřejmě......
ano.. je velmi s podivem, ba az zarazejici, ze v zime pada snih…
.. u nas je teda jaro jeste hodne v nedohlednu ..
.. dukaz .. www.bike-forum.cz/…ostatni.html?…
.. ty cerveny cary znaci vysku snehu ..
v nejbližších dnech změna žádná. mráz, síh, mráz, sníh, oteplení, obleva, déšť, mráz, sníh, oteplení, déšť…viz NOVINKY.CZ:
„Letošní březen je zatím o 6,6 st. chladnější než průměr minulých let. Ani závěr měsíce, kdy už by mělo být teplo, zřejmě tento deficit nevyrovná,“ informoval meteorolog.
V příštích dnech nás až do pátku čekají noční mrazy –2 až –6 st., ojediněle i –10 a denní teploty budou v rozmezí –1 až 3 st. Po celý tento týden musíme počítat s občasným sněžením a převážně oblačnou nebo zataženou oblohou.
„Od soboty do úterý příštího týdne by mělo být polojasno až oblačno, občas sněžení, pak ovšem déšť a v závěru období znovu sněžení. Noční teploty budou v rozmezí 0 až –5, denní zprvu 2 až 7 a v závěru období –2 až 3 st,“ informoval Seifert.
ale fuuuj už!
tohle bych raději moc nešířil, za tuhle zprávu by tě někteří méně odolní jedinci mohli i nemít rádi :o))))
parada!!!! :-))))
to zas budou potopy.
Už se těším na todle…
.. tak ted si vem ze by tam okolo tebe litali muchy a komari a podobna tomu havet .. budes nadavat ze je hic jako bejk .. apod. .. a budes si rikat at uz je konecne zima .. :)
Nehrozí… To sem v létě nenadával nikdy…
Nemáš ten teploměr opačně? Jinak by to docela souhlasilo s mým…(foto).Jinak konečně zas sněží, už jsem chytal paniku a začal hledat kolo:)
Ne ten teploměr byl venku na parapetě vokna a pralo na něho slunko.. Bylo tam fakt +25
hmmm,tak dneska to vypadalo celkem optimisticky, tak jsem vyrazil. silnice celkem suchy,ale mimo ne je to porad ta stara hnusna zima:(
Jarooooooooooo… Dneska bylo kráááásně…
Jeste porad je :)
Už sem dojel dom tak to beru jakože bylo…:) A zítra zase bude…
Mno, taxem se vcera vratil z Francie, kde je na horach zima jako krava a snehu taky dost, jen k tomu azuro, no balada, a taxem dneska (jak uz asi 3 roky poradne nejezdim a driv az tisic km mesicne) vyrazil na kolo. Zasranej jak rusak u Stalingradu a jizda na ledu a na tom rozbredlym snehu krapet vyssi divci a se zrasenejma nohama to proste nak nejelo, ale letos se zase rozjezdim, takze doufam, ze sem to jaro vcera privez! :-)
Tak uz dneska! Prej v 19:25 dorazi, pisou v novinach.
a asi jede s Ceskejma drahama…;/
pendolinem :-)
Tak to jaro asi nikdy nebude…
Já myslím, že už je to tady *****!! :)
v Krupce je naaaaaaadherne!vsechno taje a sviti slunicko.snad to vydrzi do zejtrka a pak by mohlo bejt takhle i ve stredu:-)
U nas to taky taje, juchuuu!;-)
Jo! A já jsem si ráno na silnici rozbil hubu dvakrát na námraze…
Tak rano je taky zima jeste uplne vsude.
uz vidim jak to vsechno roztaje a az bude na silnicich nejvic vody tak v noci bude –20 a muzu si pridelat misto kol cepele z brusli.no snad uz bude takhle porad.jeste par dni a roztajou lesni cesty a muzu vyrazit i do lesa na bahinko :-)
Ve meste (Havirove) uz to je pomalu odtate, takze jde jit na nejaky ten streetek, u nas porad este snehu hafo, ale taje taky (prej). Snad budu mit o weekendu rameno v poradku, bo na lyze mi to nevyjde, tak bych uz provetral kolo.. :o)
jen ať se ještě chvíli ta mrcha zima drží, než seženu všechny potřebný komponenty na kolo, tak mi to zabera asi 2 týdny, tak mi to aspoň není líto. Vzhůru na lyže :o)))))
Jelikoz to bude par tydnu jeste tat, tak bych se toho nebal. Taky nemam postavenej novej bike, ale to nevadi. Jen at je vic teplo a poradny slejvaky, at to snih splachne do nizin!;-)
jasně a pak tam budou mít záplavy a mi se jim budem smát :o)
Jsem myslel, že na rám teprve čekaš????
aha, jsem se přehlídl, jsem tam četl: taky MÁM postevenej novej bajk :o))))))))))
No prave, ze cekam. Jelikoz to jenom prehazu ze staryho, tak jsem v klidu;-)
Kline bych taky pockal, jelikoz mam ted nefunkcni rameno, tak taky nic nebudu moci delat, tak aspon nebude fsude kolem tolik blata a bude este pekne bilo. Aspon poslu ram do lakovny…
pro letosni rok je jaro zruseno!
jj a bude zas az podzim
Ten taky nebude! Včera a předevčírem přechodné období a dnes začíná zima 2006/2007
…du snist naky prasky a pustit plyn.
Já oůjdu radši umrznout. A najdou mě až v příštím tisíciletí krásně zachovalýho, až odhrnou celej ten ledovec, kterej nade mnou vznikne.
Jo ***** je to jaro.Snad jezdi pendolinem nebo co ,ze nedorazilo.
Pendolino se zadrhlo v Brně..vypadá to tak:)
nene, v Praze dneska bylo! Videl sem dokonce dve vedle sebe! Taky podle toho vypadalo pocasi :-)
vidím, že jezdí hodně pomali..páč ještě žiješ:) …
nejezdí :)
Dve Pendolina a ridily je bily mysicky?:)
tak jsem dnes posilen krasnym pocasim a obrnen dobrou naladou vyrazil do lesa…bohuzel me to rychle preslo – vsude snih,voda nebo bahno,asi to jeste tak 14 dnu pro me nebude to pravy orechovy:(
14 by bolo este ako tak, ale mam pocit ze v tych vyssich vrchoch sa to este chvilu drzat bude, ked vidim ze v meste sa este kusky snehu drzia, co tak na horach, kde ho bolo 10 krat viac a slnko tam poriadne nezasvieti… ale je to na dobrej ceste :-)) Zilina dneska tiez uz pripominala viac leto, ako zimu.:-) konecneee
Tak a teď bude období dešťů a pak zase začne zima…
No doufam te se to jaro brzo dostali, uz mam hotovy kolo tak ze bych ho rad projel. Dneska sem odhazoval vic jak pul metru snehu ze zahonku na zahrade protoze jinak by tam byl az do kvetna, a to me este cekaj zahonky kde ho je i metr, a na ty se teda netesim. Zvlast kdyz ho musim davat na druhou stranu zahrady, kdyby aspon nebyl zmrzlej a nebyly tam vsude skovany stromecky a kvetinace ;) ale zatim jenom jeden rozbitej kvetinac tak ze to je este dobry :).
Už asi týden nám kvetou ve spáře u chodníku jakýsi modrý kvítka, podléšťky se tomu tuším říká. Dneska už jich tam byly dva trsy. Apropos, jel jsem dneska vyzkoušet novou vidlu, a zmokl jsem jak pes. Zjistil jsem, že v lese se dá ještě pořád jen po asfaltkách a to jen po některých a po polňačkách se nedá vůbec. Moje přenádherná vidlice je zas…á jak jetel :-( …
Je to tady.. Jedu v krátkým…
yo, yo! Už je tu!!! :o)
Aaaaaano už je tu, mezi sněhem začíná už místy nesměle vykukovat tráva :o)
Ještě tak 14 dní a mimo kopce to už bude i na kolo, hurááááá.
No s tou trávou bych se tak neoháněl:)
presne.. to smrdi fotbalem… a vis co si tu o tom lidi mysli.. ;)
Všichni kapříci se nikdy nevyloví…
Ale houby fotbal… jen bych si na jeho miste dal pozor na zeleny (nebo jakou to ted maji barvu:))) muziky:).
Jsou zeleno-rudi a hrajou to na to, ze jsou svetle modri;-) 10% volicu jim to basti.
Jsme na tom stejne:o(
jelikož jezdíš jen dolekopcom tak si na tom hůř, protože tam nahoře to vydrží dýl :o)))))
A pak ještě ten rám, ale o tom rači pomlčet… ;o)
No není tohle krása?
…no neni na zabiti?:)
Néjni. Ještě v sobotzu jsem tam lyžoval, a na rozdíl od českých hor skoro ani noha :-D A dole jaro a cyglistíííííííí :-E
Změň si nick!!!!
tos byl rychle zpátky :) tam zas takový vedro nebude.
Proč? 40km pohodička… Eště pojedu jednou:D
Do olšan?
Ne jede sem Sabina,tak s ňou pojedu asi pak kosek zpátky… Proč do Olšan?
to je kraaasaaa!!!
skoda ze to neni tady u me
Není!!
No od Tebe jsem to čekal :-)
Dostal jsi ode mě sms?
jeeee…v Brne je prvni letosni bourka
JJ:D Votpoledne se člověk jede projet v krátkým po sněhu a večer bouřka… Zítra bude 30° a ve středu už podzim a tak ve pátek začne padat sníh…
„To je ale počasí, dědečku, blbý.“ „Alespoň poroste tráva dobytku.“
den ode dne je to lepsi…ted uz bych ale bral,kdyby se uz zacalo zelenat
…a jedna lesni
nádhera..
.. tak k nam se opet vratila prava nefalsovana zima .. zase nakecalo hafo toho hnusnyho bilyho bordela .. :(
.. takze jsme si uzily jara a ted opet nastava zima .. :)
.. ty vole vono snad neprestane vubec nebo co .. ?
jaro kam se podívám :o))))))
Jsem tak ráno vylezl spokojeně z postele, otevřu okno a jediný co mě napadlo: „Tak to si ze mě už ku*va děláte prdel!!!!!“
kde ze to je??? :-))) to fakt nema chybu…
Jeseník, mám to v profil ;o)
jo pak jsem kukl… :-))) tak to je fakt hezky…
a to je focený až odpoledne, kdy už většina odtála :o)
osobne si myslim ze letosni rok bude hodne divnej co se tyka pocasi… pripadne mi to nejak posunuty… :-(
To sem si myslel, že tenhle thread uvidím zas až za rok :(((
Myslím, že pro letošek bylo jaro definitivně zrušeno. Teď příjde krátké chladné deštivé léto a je podzim.. Letos 5 vyjížděk :-((
keď to júl a august nepokazí tak sa tá zima celkom podarila…
:-D
No:o) Když to únor nepokazí tak máme krásný jaro :)
Říct tohle před deseti minutama, dám ti zapravdu…Ale teď se jaksi zatáhlo…Vypadá, že budu muset odvolat ten Vranov :-)))
Boleslavsko hlasí po přeháňce, obloha se vyjasnila, sluníčko svítí a za oknem i hřeje ;-)
Brněnsko: chčije a chčije :-(
Co kecáš, nic nechčije, Ty se jenom furt vymlouváš, abys nemusel do toho Vranova. Příště řekneš, že nemůžeš, protože nemáme eště vládu. Windguru hlásí: bez deště! takže nemůže pršet, max trochu mrholit !
no tak jesi tohle nebylo chcaní, tak už nevím :-)
No jo, no už je to tady taky. Hoši surfaři to dneska nějak nezvládli :-) Páni Polka a spol. budou mít trochu ztíženou adhezi, pokud už odjeli :-)
Ale copák copák? Změnili sme názor na to mrholeníčko? Helemese podívejmese ;-)
Se stane, no. Ale nemůže to trvat dlouho , max: 3 hodiny :-) V lese to není tak hrozný, ty stromy toho hodně pochytají. Akorát je člověk pak víc zasranej :-(
Jojo, ty stromy bez listí toho pochytaj fakt spoustu :-D Kdybych zmokl během jizdy tak je to v pohodě, příjemný zpestření, ale vyjíždět do toho mokra se mi nechce :o)
Ale dyť už to přestalo, jenom taková přeháněčka to byla.
nechcije, krááásne sviti slunicko a ja se musim ucit, ahja:( Na obrazku je pohled z okna asi pred pul minutou
Jo, taky jsem to dneska takhle viděl, ale ne z okna, nýbrž se sedla kola :-D
Závidím takovej výhled z okna…
Tak co, jak jste dopadli?
Poreferuju ve správným threadu:)
taky jsem si to prhlížel zblízka, sice trochu bláta asi tak 5 kg na bajku a 4 kg na mně, ale i tak to bylo super :))
Kdo si počká, ten se dočká ;-) 3/4 hoďky po dešti sem vyjel a byla to paráda :o)
A kdes byl?
Zabruš do správného dredu ;-)
Sneh ne Snih..Zima nezima.....kdyz seskladam bike hned du ven
dnes jsem si dal 40km terenem…pohodicka, ale abych byl uprimnej…preci ta zima mne schazi :-)) jaro tak od brezna
Půlka ledna (teď víkend) v 1000–600m n. m. etbikez.com/index.php/2007/01/15/rosa-na-kolejich-prodlouzena/ S loňskem neporovnatelné, bylo to všechno tak pod metrem a půl;-) No prostě paráda;-)
No historie se po 5 letech opakuje, leden je tu a venku teplo a sníh skoro nikde :)
tak 2 stupne mi nepripadajú ako nejaké nadnormálne teplo a sneh na hneď prvom stometrovom kopci ktorý vidím (tu prší) tiež nie ako že by nebol nikde
Tak ty jsi někde v tramtárii, tady ale včera a předevčírem odpoledne 8–9°C, to je leden jak vyšitej! :)
to je ešte málo, ja si pamätám v takomto čase aj 15 stupňov
No, právě před 5 lety to tak bylo :)
pred jedným napríklad na vianoce (tesne pred), pred dvomi na vianoce aj v januári, pred tromi na začiatku februára, pred piatimi viackrát v januári aj februári.. skoro každý rok sa nejaký taký prípad nájde
Taky už se tak těšíte na jaro? :)
Co člověka přiměje vytáhnout takové vlákno, když zima letos ještě ani nezačala a do jara daleko? :-D
No letos už to zima ani na nějak dlouho nestihne, za chvíli je březen, přehoupne se zase čas na letní a hurá jezdit, už se nemůžu dočkat :)
a nedalo by se jaro třeba vodhlasovat?
Já dávam hlas.
Já taky!
Jsem si říkal, že by mohl někdo udělat obrovskou vytápěnou halu, alespoň 10km na 10km a tam by bylo spousta bajkovejch tras a dalo by se tam jezdit v zimě :)
Přeci jenom země se zase začíná naklánět ke slunci pod tím pro bikery správným úhlem. Ještě to chvilku potrvá, ale letos doufám že březen už bude velmi velmi velmi teplý a padnou první tisíce ;)
vždycky, když má být konec světa, začne být pěkně a teplo…
Alespoň si před koncem světa zajezdíme, chceš snad žít věčně ? :D
Vytahuju tento thread, protože to vypadá, že začíná být aktuální :).
Včera bylo u nás nějakých 13 stupňů, dneska je už téměř 10. To jsou první vlaštovky a ty ruské se pomalu vrací zpátky :). V polovině příštího týdne by teploty měly atakovat 15 stupňů. Tak z toho mám takou menší radost. Dneska po poledni vyjedu tak aspoň na 50 km po silnicích :).
Já doufám, že už to tady došlo taky. Zatím je 8°C a krásně slunečno.
Ale než sleze ten sníh z kopců, tak to bude ještě nějaký ten pátek trvat :(. Aspoň že v Ostravě jsou už jen poslední zbytky sněhu, tak za dva týdny by se už mohlo dát lehce vyjet na biku.
to je to, sotva sleze sníh, tak se zas budeš topit v bahně, prostě si nevybereš.. :D
A můj furious fred dostane pokuřit!
Důkaz :)
11°C cesty schnou mam stejny plan jako ty :)
jsem na tom podobně, vaječina v břichu, teď nachystat krosa a hurá na slunko :)
včera jsem si trhal vlasy že jsem mojí neřekl, aby zůstala doma – mohla být rásná stovečka. Tak si jí dám dneska, zítra :-) snad nebude na nějakých přejezdech bláto, do terénu se to nehodí asi :( kor na moje oblíbené cesty.
Na začátku závodů chci mít aspoň dva tři najeté jak minulý rok :D
Je! včera jsem vytáhl prckoleta-hatátitlu a krásně jsem se na hodinku projel …
Njn. Březen a duben jsou nejlepší měsíce, kdy dopoledne hobluješ sjezdovky a odpoledne navykáš prdel na sedlo. :)
Tez se pujdu projet, treba k nasim na obed asi 300m tam a 300zpet to mi bude stacit :D
Dneska na vyjížďce u Kyjova :)
Více na www.marapara.cz
To jezdíš na tom stumpovi?
Teď na něm nejezdím. Po asfaltkách je to škoda. Mám ještě RB CRR, takže jezdím na něm. Na Stumpovi začnu jezdit až trochu oschnou Chřiby nebo aspoň pole a polňačky.
Dneska bylo nádherně, jaro je tu.
tak bych chtěl všem pěkně poděkovat, že jsem se nechal unést a jel na kole… a vrátil se zas****, mokrý od hlavy až k patě, ale docela spokojený :)
Už jsi tu dost dlouho na to, abys věděl, že B-F v tomhle ohledu nelze považovat za relevantní zdroj informací :)
Tak co, padne na moravě ještě sníh? Přemýšlím že už předělám kolo na trošku jarní úpravu, kde bych nerad solil. Nějaká delší předpověď zatím ukazuje v poho.
Snezit muze i na prvniho maje, ale solit se uz asi nebude. Bordelu z poli je ale na silnicich pozehnane.
jde mi spíš o sůl, ta je nej svinstvo :( v terénu jsem byl minulou sobotu a stačilo .) radši si budu jezdit zatím ještě po silnici a asfaltu. Všechno je tak nasáté vodou, že se nehodí nikam jet (hlavně někteřé pozéři bez blatníků)
jiri: tady padal taky někdy začátkem týdne. Nic hrozného. Na další to zatím nevypadá
no vzhledem k tomu ze uz i minulou nedeli jsem potkal borca v kratkym, tak snezit uz urcite nebude :o))
to samé mi říkal předevčírem kámoš, když jsem jel jen s návlekama na kolena .-))
Každý teplo/chlad vnímá jinak. Oblékám se tak, aby mi bylo teplo a sebou vozím dycky hadry navíc .)
ale parádní tabulka!
Včera u nás padal sníh :/.
400 pro jaro 3:)
Tož dneska krásných 60km dokonce jsme nezmokli a jako plus defekt az 200metru od baraku.
Jo a osobni rekord, silenec v kratkym uz 5.1.2013 :)
Pan je archeolog :-)
…co si pamatuju, jak jsi vzdycky jezdil oblecenej, tak ten silenec jsi byl urcite ty ;D
nahodou už i Polka si koupil zimní bundu :)
no jo, starnou;)
Kurnik, avidentne jsem pred lety hlasoval a presto si rikam, ze tu asi nekdo z moravy hleda nejakeho Jardu a ze je az s podivem, kolik lidi mu pomaha :-D
Asi Jara Slavika :-)))
O víkendu bylo nejlepší počasí na bike. Mud 4ever
O víkendu bylo nejlepší počasí na bike. Mud 4ever!!!
mám pocit, že čím jsem starší, tím se na jaro těším víc a víc…dneska ráno, když jsem příšel do práce o půl sedmé, tak už trochu svítalo, bože jaro jak se na tebe těším! :D
v neděli bez sněhu, dnes na bílo
ty vole to neni normalni todleto…Uz me ta bila picovina sere…A to miluju lyzovani…ale proste uz ma byt sucho a jaro…Nezapomnel nekdo tomu ko*kotovi nahore rict ze uz ma byt jaro za 2 dny?
jo mě už to taky pěkně mr*dá. já už chci aspoň stabilních 15° a sucho…herdek filek
By mohli projet stopy do Mladkova k vlaku ne? Hmm…
No nasranej jsem jak sviňa, konečně mám po spoustu směn týden volno a těšil jsme se jak budu najíždět kilometry a najednou zas taková peřina :/
Plný souhlas…mě to taky jebe…***** do práce musím vlakem kvůli debilnímu počasí :-/