• kurýr na bajku

Mám s tim pouze krátký zkušenosti, ale na chvíli to dycky klaplo. Co vy ?

Anketa: znáte L-carnitin ?

ano
    28x
    82%
    ne
    0x
    0%
    0 0
    • zac  

bracha kdyz hubnul tak to pil a chodil k tomu behat a dost mu to pomohlo… za 2 mesice a kousek shodil asi 30 kilo, s tim ze se ale hlidal i v dalsich smerech…

0 0
      • JancA  

coze????30kilo za dva mesice a jen s carnitiem a behanim?Tak to je strelec:)

0 0
        • zac  

prave ze tomu prizpusobil i stravu atd… zral jenom samy salaty afakt se drzel. ale pri tom behani sepotil milionkrat vic nez ja a ten carnitin se na tom taky proste dost podilel…

0 0
      • tjuren  

To jako, že nechlastal a nesouložil?

0 0
    • dakon  

Začal jsem ho používat loňskou sezónu ve formě iontového nápoje „Ionogen“ a nadbytečné kilečka šli pěkně dolů . . . . , takže mé zkušenosti – dobré.

0 0
      • Lance  

fakt? a shodi mi to bricho i kdyz se budu dal prezirat a malo hybat?

0 0
        • Beeda  

jo a muzes u toho i lezet, ale musis si dat l-carnitos na bricho:-) B

0 0
    • Peslezedirou  

Nebylo nedávno prokázáno, že je carnitin placebo?

0 0
      • kurýr na bajku  

Tak bylo, nebo nebylo ?

0 0
        • Daník  

Bylo. Tělo si ho dokáže vytvořit potřebné množství samo. Takže drahé čurání.

0 0
        • Komi  

To záleží kdy myslíš … ono je to totiž s L-catnitinem tak, že chvilku je to jen placebo a chvilku to funguje :-)

0 0
    • Medunka  

Ampulky jednorazovek L-Carnitinu maji v mem batuzku jiny obsah ;-) Me to pro cviceni ve fitku povzbuzuje k vykonu a clovek se taky vic poti. S hubnutim jsem efekt nezaznamenala

0 0
    • zirecek  

Má zkušenost je s povzbuzením výkonnonosti, s hubnutím nikoliv. Dneska už zobe každý, jednou by to chtělo dopingové zkoušky na marathonech, myslím, že by první dvacítka byla disq.. :-/

0 0
      • Peslezedirou  

Tak to by bylo hooodně zajímavé a možná i smutné.

0 0
        • Extremist  

Pokrok nezastavis… :-))

0 0
        • zirecek  

Smutné… . :-/ Třeba otázka do větru, proč jezdí některé teamy najíždět do Jihoafrické republiky, apod..? Aneb bude se antidopingový komisař trmácet pro vzorky do JAR? :o))

0 0
      • hanz  

ono to je individuelní jako všechno…nekomu to opravdu funguje jako transporter toho tuku jenže jiné tělo zase pálí přímo ten carnitin takže to pak funguje jako povzbuzovač. Každej by si tydle látky měl otestovat sám a z nich si pak vybrat.....mě třeba dobře jako povzbuzovač funguje troška kreatinu + bcaa od sanasu

0 0
    • MartinXC  

Mám s ním tu zkušenost, že napomůže zahřátí, tedy spalování. S L.car jsem se rozjížděl 5–10minut, bez něj i 30minut.

0 0
      • ice  

jenomze stejne jako kofein zustava v organismu klidne i 2mesice, tagze vyvolava stres podobne jako kofein a vysledek je podvedoma snaha o potlaceni stresu treba jidlem,coz ma za nasledek nevedome prejidani a tak mas kila spatky a jojo efekt

0 0
        • pepek  

Nevím, jak Karnitin, ale já po kafi právě vůbec nemám hlad. Používám to teď proti večerní hladové zběsilosti a úspěšně (dávám si k tomu ještě kukuřičné lupínky)

0 0
          • kurýr na bajku  

No tak to já sem jednou čekal u Pavlíka na vycentrování a tak mi nabíd kapučíno. Nic horšího sem celej den nezažil… Připadal sem si jak na kokeši – tep 200 a nálada v pr… (samozřejmě vim že dybych byl na kokeši tak mám asi jinou náladu)

0 0
            • pepek  

Já dám hrnek (velký) kafe, lehnu si bok a za 30 vtečin spím jak zabitej. Ale dám si v šest normální čajíček a ve 12 ještě nemůžu usnout. Tož tak.

0 0
        • MartinXC  

S tím jsem problém u sebe nepozoroval.

0 0
    • prodi  

Za sebe můžu odpovědět, že je to placebo. Měl jsem L-Carnitin i v injekční formě. Nepozoroval jsem žádnou změnu ohledně zlepšeného metabolizmu tuků nebo zlepšení výkonu a regenerace. Podle mně prostě vyhozené peníze.

0 0
    • tom.anek  

s carnitinem zkušenost dobrá.jezdil jsem dlouhý triatlon a když mi na kole došlo(hladák) tak jsem se pořádně napil vzal dvě tablety carnitinu a do 10 min jsem byl v poho. a ještě když jsem začínal tak jsem ho bral 2 kapsle 30 min. před tréninkem a shodil jsem z 71kg na 67,5kg. bez toho mi shodit nešlo

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.