Tak se tak brouzdam v dnesnim „jarnim“ dnu po i-bajkšopech a narazil jsem na hydry Quad,pac jsem o nich nikdy neslysel,zajima me jestli je nekdo vozi a jine postrehy
Tak se tak brouzdam v dnesnim „jarnim“ dnu po i-bajkšopech a narazil jsem na hydry Quad,pac jsem o nich nikdy neslysel,zajima me jestli je nekdo vozi a jine postrehy
mel jsem od nich pred par rokama mechanicky kotouce (byly na haru escape 8.1) a nebrzdily, nanejvys zlehka pribrzdovaly.. a zadni se mi po par mesicich rozlomila.. no ehm.. co ja vim, treba ty hydrauliky nebudou spatny..
v cene 4000 za kus by být mely :)
ja mel az donedavna mechaniky QMD-4 byly trosku jiny nez na tech Harech a brzdila mi lip nez mechanicky Hayesy co sem zkousel. a celkem sem nechapal jak ale desticky sem v ni nemenil ani jednou a mel sem ji cca dva roky a z toho aspon rok sem mel jenom ji na zadku bez predni. ted mi tu lezi doma a mozna ze jeji cas jeste nekdy prijde÷)))
tamto byly asi QMD-5.. no ze desticky vydrzely docela verim, protoze v nich musela bejt fakt tvrda smes jak kamen (-: mozna proto trvalo se zajizdely pouhy mesic a pul.. (-: jinak mech. hayesy mi prisly brzdnym ucinkem velice pobobny tem mym (-:
tak ta moje brzdila o poznani lip nez mechanicky Hayesy÷)) byl sem s ni spokojenej, ale ted sem presel na Avidy
Součástí balení je krom kotouče a samotné brzdy také adaptér pro uchycení IS 2000 pro přední a International Standart pro zadní brzdy. hmm.