jjaké brzdy jsou lepší hayes nebo Shimano myslím kotpučové? dík
jjaké brzdy jsou lepší hayes nebo Shimano myslím kotpučové? dík
už zase
Heh, bude flame? :-D
:-(( zase jeden super dotaz
Ja za ten dotaz nemuzu, ja k tomu dal jen tu nejapnou pripominku a vubec jsem neodpovidal…
Snad ne… Ale jedine Hayes, Shitmano jsou hrozny smejdy. :)
no tak pora´dte né jen se smějete chytráci
co se divíš, když se takhle neurčitě ptáš?
To je vtip? Hayes i Shitmano má trochu víc druhů, překvapivě jsou shimano XT lepší než hayes Sole, ale hayes má také brzdy, které brzdí líp než 585 nebo 525. Napiš o jakém druhu nebo cenně přemýšlíš…
mám ny mysli shimano LX nebo XT nevím podle peněz chci koupit kolo do 25 000 ale nevím jaké značky
Mám LX 585 a šel bych spíš do XT, i 525 brzdí líp než 585…
525 brzdi hur jak 585, a XT brzdi prakticky stejne – stejnej pomer, akorat trmen kovanej z jednoho kusu, ale to je spis obchodni politika…
Hele, rači se tady na to neptej, nebo z toho zase bude pořádná flame war. Napíšu Ti to takto, Shimano i Hayes mají kvalitní brzdy, ale musíš vybírat z vyšších pater nabídky. To platí u všeho. Ať kupuješ kotouče, véčka, házečku nebo řazení. Myslím tím mechanické součástky. Např u foršťáku je to krom váhy skoro fuk.
Jistě, že Hayes !
Hope … :D
Reba?
no dovol!
už to začína lidovět :o)
kup si Kofolu, tu snad ubrzdíš:-)
Juicy5
Brembo.
Lepší je Shimano. Jdi do XT nebo XTR.
XTR ??? chce kolo do 25 litrú tak na XTR asi ťažko, mam doma katalog kol od Vela a akosi som tam kolo pod 50 litrú s XTR brzdami nenašiel :-)
… ale ináč som za XTR, od Hayesu bych bral asi Hope
Jen pro doplnění: Shimano je Shimano, Hayes je Hayes, Hope je Hope, Avid je Avid, Magura je Magura, Formula je Formula, Grimeca je Grimeca, a pak ještě několik dalších méně známých značek. !!! A každá z nich vyrábí několik druhů různě kvalitních brzd
tak som sa kapanek pomýlil, sorry myslel som len hope, ten hayes sa tam nedopatrením nejako vsunul, už v tom mam taky kapanek guláš, ale čo hovoríte na tieto brzdy, mne sa moc páčia (aj tá cena :-)))))) www.slovkolex.sk/index.php?…&
Pěkná lehká, ale spousta lidí si na formule stěžovalo. Pokud chceš lehkéa 100% funkční brzdy tak doporučuji Maura Marta/Marta SL, Hope Mono Miny, nebo Avidy Juicy Carbon.