Jaký máte skušenosti s kolem dík
Jaký máte skušenosti s kolem dík
Noo, dobrý. Proto jsem taky na bike-foru, že
Mám z neho iba rám, tlmič je z jednotky. Ale to čo mám pracuje pekne.
nechcel som zakladat dalsi thread tak sa spytam v ramci tohto…
thx
ad 2. pohyb středu nemůžeš pocítit, leda bas byl totálně ochrnutej a měl dřevěný neohebný nohy, dole zacvaklý a nahoře přišroubovaný k sedlu. Zaprvé je pohyb středu velmi malý a pak se hne jen když je v pohybu úplně všechno. Takže když přejíždíš 10 cm hrbol, tak 5 cm pobere systém a 5 dostaneš do těla a rozhodně nemůžeš pocítit 1 cm pohyb středu. Kromě GT-iDrive mám i Schwinn isoDrive, kde je pohyb středu 4 cm a nikdy jsem žádný škub středu neregistroval.
Není na Slovensku nějaká podobná akce jaká byla v ČR? Mohl sis půjčit za dva doklady testovací IDrive na celý den, bylo to fajn aspoň člověk věděl do čeho jde…Jinak v nějakém starším čísle Vela byl celoroční test.....
zatial som nic podobne nezaregistroval ale pojdem asi pobehat shopy. vsetci tvrdia ze je velmi pohodlny, to je vlastne hlavny dovod preco nad nim rozmyslam, len mam trocha obavu z praskania-tam pomozu skor dlhodobejsie skusenosti bajkerov ako jednorazovy test…
Na Slovensku je to bieda. Nič takého som nezaregistroval. Keď som ten svoj kupoval nedal sa v celej republike zohnať rám. Nakoniec ani v Čechách nie, a tak mi dali čierny rám z trojky a osadili tlmičom z jednotky ff.rp3 Zvezenie parádne, mám vidlu Marz AM a tá je tak akutát, ale sedel som na biku s Manit. splice a bola fakt moc mäkká. Kľudne do toho choď. Prajem hodne zdaru a krásnych vychádzok.
+kauce 20.000,–
Nazdárek GT-čkáři. Na podzim jsem si i-drive 5 2.0 koupil. Byl jsem s ním párkrát v přírodě a musím říct že paráda. Jen mám pocit, že je měká vidla (M Splice). Zadní stavba je torzně tuhá a kořeny ani díry jsem opravdu v pedálech necítil. Je pěkný pozorovat jak to podemnou pracuje. Jen se pořád nemůžu dočkat jara. Co vy?
…a preco ho nedas do profilu?
Koupil jsem v lednu model 2006, kde je také Splice a mám z ní úplně stejnej pocit jako ty.