Poslední 4 měsíce sem nepotkával téměř žádnýho cyklistu a najednou je vás plná Praha, kde se všichni válíte ?
Poslední 4 měsíce sem nepotkával téměř žádnýho cyklistu a najednou je vás plná Praha, kde se všichni válíte ?
Anketa: LOSUJ !
To víš, vylezlo slunko, tak všichni vyrazili, v takovém počasí nevyjet je hřích… :)) BTW: Já jsem z Opavy… :))
jo, taky Opava… co si ti Pražáci myslí? :-D
Když už se americký filmy odehrávající se v Bratislavě natáčej u nás ve městě, tak je jasný, že musíme bejt pupek světa :-P
cože, tys mě na ulici neviděl?:-)
Jaktoze tam neni moznost: asi jsme se minuli? Poslední 4 mesice jsem se znazil jezdit co nejvice, za chvili zase ty haj*love budou chtit psat ctvrtletky apod. takze si musim kola uzit dokud je to alespon trochu mozny :)
I am sorry. This is for ADMIN.
I am sorry. This is for ADMIN.
já nevylezu dokud nebude jen na dres s rukávkama :)
to je i ted: meesha.borec.cz/pz50%20 ;o) bike-forum.cz/img/upload/fotogalerie/2/1726.jpg
pekny fotecky ;)
Já nevylezu dokud si nekoupím kolo.
ja nevylezu dokud zase nepujdu ven.
myslis ze ses tim vyjimecnej?;)
si myslíš, že budu jezdit po Praze? přidej se někdy o víkendu na Brdy:-)
Si se zbláznil, ne ? Já to dělám pro prachy, jinak kolo nenávidim :-P
:-)))
v nedeli 19.3. jsme objevili 1 50leteho cyklistu v kratasech a u Revnic jeste jednoho, asi 25leteho i v kratkym dresu :-)) asi nam z te zimy zacina hrabat :-)
Obavam se ze vetsinu lidi ctoucich tenhle web v zime potkat muzes – cili zkus se zeptat na Hlavnim nadrazi, myslim, ze obdrzis plnohodnotnejsi odpovedi.. :-)
Tomu sám nevěříš.
No dobre, ale zkusil sem to.. :-)