Tyhle kola se mi nikdy moc nelíbily. Nicméně člověk se vyvíjí, já jsem tolerantní jedinec a jsem připraven je vzít na milost :-)
www.feltbicycles.net/download/3.jpg www.feltbicycles.net/…ad/baron.jpg www.feltbicycles.net/download/2.jpg
Tyhle kola se mi nikdy moc nelíbily. Nicméně člověk se vyvíjí, já jsem tolerantní jedinec a jsem připraven je vzít na milost :-)
www.feltbicycles.net/download/3.jpg www.feltbicycles.net/…ad/baron.jpg www.feltbicycles.net/download/2.jpg
Ovšem je otázka, jestli to děláš kvůli těm kolům, nebo kvůli těm babám, co jsou s nima vyfocený :-)
Mně se spíš líběj cruisery od HAWKu. Jinak u Feltu vede model MP, ale je taky nejdražší :-(
Hmmmmm.....kola jsou to docela pekny ale ty holky jsou pekny vopice.
Dost dobre nechapu na co ty kola jsou? Naopak u tech holek je to uplne zrejme:-)
na ježdění po městě a machrování na pláži :-)
Na takovým khaki cruiseru jezdí po městě jeden borec ze Švihadla.
Můj děda si jednoho koupil… moc suprová věc.. je to sice těžký jak kráva, moc to nebrzdí, ale jako potač pozornosti to slouží suprově.. když jsem s tim jel v létě na pobřežní cestě tak jsi viděl ty jejich pohledy:-) nejdřív prvý pohled a potom když mu jim to projelo palicí a došlo jim co viděli se koukli po druhé…:-) „ty vole viděl jsi to“… docela sranda. Měl to v „automatu“ tak že se jen otáčel gripem jak na motorce..
přímo toho červeného barona má..
red baron je nejlepší!!!!
vždiť si můžete postavit svůj cruiser z klasickýho dětského kola např Pionýr 20 atd stačí si sehnat svářečku rozřezat převařit a jeto to mé sice čeká na rozřezání a sváření nic méně koukněte
dovolil bych si otazku. jak se na to poskladas? ;-)
no měřim 186cm a poskládám se v pohodě ale jenom to trochu dýl trvá při rozjezdu a chtěl bych se Vás tímto zeptat na to jestli by byl dobrý nápad udělat sraz těchto kol??? odpovídejte na mém e-mailu: vseocruiserech@centrum.cz
LOL :-O
Huh, zajimavej napad. Ale podle me se ma cruiser vic podobat takovymu harleji – takze sedet jak v kresilku, lehce v zaklonu, slapat pekne pred sebe.. Navic, nemas ty riditka nejak blizko telu? Vypada to fakt na docela podivny posed, ale mozna je to jen tou fotkou..
to je pravda ale už čekám na rozřezání a kompletní převaření rámu takže to bude pohodlnější a všem komu jsem to půjčil spadli z kola hned při rozjedu je jen jeden člověk kterej se na tom naučil jezdit a už také staví.
Jestli se tady tvrdi, ze cruisery nemaj smysl, tak jaky smysl ma tenhle vytvor? (: Obdivny pohledy romskych deti? (:
coto meleš je to jen začátek před rozřezáním a svařením do jiného rámu
Aha, no ja myslel, ze ten vytvor z fotky uz povazujes za cruiser… (: Nic ve zlym, ja do toho nevidim.
tak to opravdu ne nyní jen čekám až bude čas na svařování
Jo taak, ono to totiz fakt vyznelo tak, ze tohle je ten tvuj podomacku vyrobenej cruiser. Tak to je jina, to sem zvedav na vysledek..
Výsledek by měl vypadat něco jako jestli znáš Kawasaki VN 2000 a mělo by to mít přibližně dva metry a správně dlouhý vidlice,ale výsledek určitě zveřejním.
Na obdivný pohledy romských dětí plně stačí skoro jakejkoliv ful;-)
tak to máš pravdu
Tak to sem asi rom, ale ja se taky celkem rad podivam… (:
nejsi každej se rád podívá
Kolo sou to hezké, ceny už ne. Smysl mě celkem uniká.
je to jen o frajeřince ale je to zábava a od feltu né že bych chtěl hanit ale jsou i jiné firmy např.: GT;Author;Jakobyche atd
mel sem pucenyho Felta RED BARON a MP a je to super – kupodivu to docela jede a lidi cumej jak vyvorany mysi. taky sem mel na chvily toho „chopra“ od Kony a to se ridi nic moc a sedi se na tom spatne (chtelo by to operku zad – clovek jakoby sklouzava dozadu). sice nevim k cemu by mi to bylo, ale bral bych nejakyho felta.
Zdarec. Nevíte někdo o jetém cruiseru od feltu ? Nejlépe do roku 2010. 26/24 kola.