Ahoj, potreboval bych pomoci s vyberem MTB, vim ze tu takovych dotazu mate spousty, ale opravdu se v tom moc neorientuji. Popisu sve pozadavky: Jezdim vetsinou na silnicce, ale bavi me si vyrazit i primo do prirody na tereny, navic potrebuju horaka na vylety s pritelkyni nebo s kamarady, kteri maji vsichni jen MTB. Pocitam ze kdyz bude hezky tak na tom najezdim tak 2–3k km za rok. Nemam na to moc financi (jako vzdy:)), melo by to byt HT tak nejak kolem tech 15 000,–. Dival jsem se, ze jsou ted nejake vyprodeje kol minule sezony, naslo by se tam neco zajimaveho? Radsi nez nekvalitni predni vidlici bych klidne bral neodpruzenou, to co jsem zkousel u kamaradu ty jejich levne, to bylo strasny. Ale divam se ze kompletne neodpruzeny kola se uz moc neprodavaji. Jinak nejakou slusnou vybavu, nejde mi o kazdy gram, za tuhle cenu to nebude zadna slava, to je mi jasne, ale kdyby bylo neco zajimaveho, budu rad pokud me na to upozornite. Pripadne kdyby nekdo neco podobneho prodaval jeteho, tak se tomu take nebranim :)
Diky vsem!