mate nejake skusenosti s bicyklami znacky marin???…v novom vele bola reklama na jeden z nich www.marinbikes.sk/…untai_ht.htm za 33 000 KC a s vahou ze vraj 11.1 kg??! co nan poviete…dobra kupa???
mate nejake skusenosti s bicyklami znacky marin???…v novom vele bola reklama na jeden z nich www.marinbikes.sk/…untai_ht.htm za 33 000 KC a s vahou ze vraj 11.1 kg??! co nan poviete…dobra kupa???
asi jo.. anebo co si predstavujes kod dobrou kupou?:-)
…pod…:-)
jestli máš na mysli NailTrail, tak ten se mi líbí dost. a cena bych řekl dobrá. ta váha se mni moc nezdá, i když jsem jí už někde viděl uvedenou
Kola od Marinu bejvaj právě jedny z nejlehčích na trhu. Mám už třetího a všichni lehouncí a velmi velmi pohlední. Těším se už, až si ušetřím na jejich celoodpružeňáka.
hmmm mne sa vaha 11.1 kg pri tak nizkej cene nezda…ale reklama vo vela by sa mylit nemala…jedina obava je z manitou black ktory na mtbr.com nema moc dobre recenzie… rozhodujem sa medzi marin nailtrail, gt avalanche pro alebo kona hoss deluxe…ktory by uvas vyhral…?
Já bych do toho Marina šel. Jenže je to „moje“ značka a proto to může být názor trochu zkreslený. Váze ale věřím. Kdo nezná Marin neuvěří. Manitou Black mám a jsem více než spokojen. Podle mě záleží hlavně na vlastní zkušenosti. Někomu Black vyhovuje a někomu ne a potom je tu dlouhá řada „kecálků“, co slyšeli od kamaráda, kterýmu to říkal kamarád apod. Toť můj názor. Já Marina jezdím 9let.
a myslis ze je to bike aj na agresivnejsie jazdenie…nemylsim zas nejaky freeride…ale skratka si chcem na nom aj nieco dovolit…zaujima ma tuhost ramov a vidly na taketo zaobchadzanie…
Bez do toho Marina, at je vaha jaka chce. GT nebude lehci a bude to hlinik. Co se Blacka tyce, za ty penize nebudes mit nic moc lepsiho. Vydrzi pomerne dost. Jestli Ti pomuze tohle, tak si ho planuju koupit taky.
Vaha mozna ale opravdu jen mozna v te 15" co ho delaj. Stejne ale za tu ceny dobry bike. Spis me trochu zarazi ta podrazena hlavoka, ale treba je to fotkou, cisla jsem nezkoumal.