Zdar. Mám v plánu poskládat si all mountaina na rámu Marin Attack. Máte někdo zkušenosti s fully od Marina? Prosím o poznatky a vlastní zkušenosti. Maple
Zdar. Mám v plánu poskládat si all mountaina na rámu Marin Attack. Máte někdo zkušenosti s fully od Marina? Prosím o poznatky a vlastní zkušenosti. Maple
nemas nahodou na mysli ram quad tara? attack trail je konkretny model. som fakt zvedavty ci sa niekto ozve kto to jazdi, lebo spolu s blurom lt je to moj favorit na novy ram
Ano, quad tara je system zadniho pruzeni,menitelny zdvih 4–6 palcu.Blur je hodne drahy, na ebay je Marin za 500 dolaru. U nas jich asi moc nebude. Maple
no pokial ja viem tak koncove ceny blura a quad tary su uplne rovnake. cez ebay som este nic nebral, nemam skusenost ale asi to nebude novy ram, a to by som fakt neriskoval… inac tara mi je viac sympatickejsia, je taka neokoukana a tych 150 vzadu je teda fakt lakavych :)
Je úplně nový z obchodu, který vystavuje i na ebay. Však tu máš link. Naše ceny to je šílená zlodějna. Však jenom za rám Blura chtějí okolo 50.000.
presne tak, 53 papierov za blura… lenze slovenskych. na 35 ceskych by si to u nasho distributora asi zjednal. na marina bude mozno zlava, ale to predbieham. na ebay je 2005 model, 2006 bol vylepsovany, tak aj na to pozor
Poznatky nezbírej, není nad vlastní zkušenost :-)))