ahoj bikeři, nevíte, kde prodávají kola Marin? Myslim u nás.. Dřív to bylo u Progresscycle ( i odkaz na Mariňáckejch stránkach míří tam), dneska to nemůžu najít… Nikde. Jsem hledač naprd, nebo co??
ahoj bikeři, nevíte, kde prodávají kola Marin? Myslim u nás.. Dřív to bylo u Progresscycle ( i odkaz na Mariňáckejch stránkach míří tam), dneska to nemůžu najít… Nikde. Jsem hledač naprd, nebo co??
v podstate sis odpovedel sam, na progress cycle nabidka zmizela a s ni i dovoz Marinu… aspon si myslim
ne, ne. maji je v rockybykes v brně. ¨Teda pokud nebylo před měsícem už dávno :o)
dík chlapi, udělám si výlet do Brnka.. :-)
Popis činnosti: Prodej a servis – jízdní kola: SCOTT, KELLYS, GIANT, ROCK MACHINE, FELT, STEVENS, STORCK, MOKUNTAIN CYCLE. Komponenty zn. TUNE, SHIMANO, SRAM, ROCK SHOX, MANITOU, MARZOCCHI, SCHWALBE, RITCHEY, GIRO, MAVIC, SELEV. Prodej za hotové i na splátky.
Www stránky: www.rockybikes.cz/
Kontakt: Telefon: +420 541243994 Fax: +420 541243995 E-mail: rockybikes@rockybikes.cz
nooo, takže už asi ne :o(( ale za zavolání si tam nic nedáš :o))
U nas (v CR) ted sezenez uz jen kousky za starych zasob. Progresscycle (byv.Komersia) je prestala dovazet. Osobne vubec nechapu proc :(
Proc? to je jednoduchy, kolipak Marinu jsi videl po Cechach jezdit? Moc ne a to je ten duvod u nas se moc neprodavaly a jejich dovoz se nevyplatil
Tak to bych zrovna netvrdil. Byli casy kdy jich jezdilo spousta (kdyz Komersia sponzorovala Cesky pohar). Pak ale nejak zacali vaznout dodavky jak kol tak samotnych ramu. Co vim tak to navic nebrali primo v USA ale z Nemecka. No a ono kdyz neni co prodavat tak toho ani moc nemuze byt.
Fajn, tak to je takhle, ta predchozi odpoved byla pouze moje dedukce, jelikoz sem sam mel Marina, tak sem tyto kola celkem sledoval…
Taky si myslim, že počet prodaných kol asi nemusel bejt ten důvod ( kámoš ho má :-)) – ale to nemusí bejt nějaká měrka, že jo… ) Osobně taky lituju, že se tyhle kola u nás nevedou. Škoda.. Že bych si tu votevřel krám??? A zabil tak 2 mouchy?? :-)