• Mofo

Zdravím, dnes sem se poprvé od doby, kdy mi ju namontovali v obchodě, rýpal v kotoučovce (do dneška nebyl důvod něco s ní dělat). Chtěl sem se podívat, jak vypadají desky, v pohodě jsem je vytáhl a pak je dal zpátky, ale kotouč začal škrtat (předtím naprosto v pohodě). Myslím, že jsem s ničím nešteloval, nechápu, proč to škrtá… Máte nějaký nápad??? Se servisem kotoučovek nemám žádné zkušenosti, takže děkuju za trpělivost.

0 0
    • jaski  

nemas mezi deskou a prasatkem bordel?

0 0
    • Alex  

Asi ti zle sadli dosky, predtym si to mal zrejme ltt, skus trocha zatlacit na prasatka…

0 0
    • Vilém  

Roztahni opatrne desky od sebe a tim zatlacis pistky do prasete.Pak parkrat zapumpujes a melo by si to sednout.Pokud ne,tak budes muset seridit polohu prasete na adapteru.

0 0
    • colin  

povol ty dva srouby co drzi brzdu a nasteluj trmen at ti neskrta a pak to zasdotahni

0 0
    • Mofo  

dnes sem to zkoušel znovu, všechno sem vyčistil a už to neškrtá, možná jsem neměl úplně přesně nasazené kolo… Chci se zeptat na další věc, jak poznám zapečené desky, resp. pokud sou, de s tím něco dělat?

0 0
      • Peslezedirou  

Povrch je hladší, jako by vyleštěný. Vzal bych jemný smirek a tu vrstvu jemně zbrousil. Víc mě nenapadá…

0 0
    • kafac  

Poznas to tak, ze to prestane brzdit…

0 0
    • Mofo  

a ještě něco, ty moje desky nejsou sjeté rovnoměrně po celé ploše, proužek asi tak 2 mm z vnější strany není sjetý vůbec, je to normální? Mám orginál desky a kotouč a2z…

0 0
      • Toams  

a dotykaju sa ti pri brzdeni tie dosky kotuca celou plochou???

0 0
        • Mofo  

vypadá to, že asi ne, když je ten proužek nesjetý…

0 0
          • Pá-dlista1  

Podle me urcite jo a krajni dva milimetry kotouce jsou tensi.

0 0
            • Toams  

… no jooo, to je indikator „sjeti kotouce“ predsa, vcul novinka od shimana:-)

0 0
    • Mofo  

díval sem se na uchycení třmene, při montáži tam dali podložku, díky které je ten třmen trošku vzadu, takže když ju vyhodím, desky by měly dosedat celou plochou. Ale zase si říkám, že to u těchto jetých nebude asi moc dobré, když tam je teď ten nesjetý proužek… Asi až u nových. Druhá věc je škrtání kotouče, kotouč sice neškrtá, ale rozhodně není na střed, k jedné straně je tam skoro neviditelná mezírka, na druhé straně o dost větší.Vytáhnul sem desky a zasunul pístky, pak sem nasadil kolo, abych se na to vycentrování kotouče podíval bez desek, k jedné straně je to o dost blíž, co s tím?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.