Dá se sehnat rozumnej bike za tuhle cenu?? Jezdím XC, ale nikam se neženu..
Dá se sehnat rozumnej bike za tuhle cenu?? Jezdím XC, ale nikam se neženu..
new.mtbs.cz/katalog06.html?m=50969 ale kdy bude to vi jen buh:D
new.mtbs.cz/katalog06_hledej.html?string=&z=&t=3&cmax=30000&cmin=
teda ten nerve xc3 vypada dost dobre za ty prachy…
Canyon-Nerve XC 3 ten vypadá fakt dobře a ani moc nestojí..Má nějakou závažou slabinu, kterou poznám při rekreačním ježděním? Co ten 4 čep pruží to i při brždění? Je ta stavba na průmyslovejch ložiskách??
jednu slabinu obzvlaste pro rekreacni jezdeni citlivou to ma- dovozce;) jj, je na „prumyslech“
Hm..no a dá se nějak přemluvit?? Nebo v čem je problem? Někde jsem slyšel, že ten canyon neni moc tuhej?
premluvit? hm asi tezko, proste co neni to neukecas.
Treba ma talent, ze by vymamil z jalove kravy tele ;)
..a porusil zakon zachovani energie…;)
A je to tu zas… Podívej se na link:
Čekal bych trochu větší rozepsání, tj. zdvihy, brzdy, řazení SH nebo Sram… Jinak 30tis je málo na fulla, střední cesta je tak kolem 40tis, ale to je samozřejmě věc názoru.
Ještě doplnění – až neuvěřitelně jsme se sešli s Pavlosem, jinak Canyon je na objednání na Karláku v Praze v Bikeexpertu. Ja osobně bych ho měl mít kolem 15. dubna (XC4), tak jsem na to zvědavý.
tak to sem teda zvedavy protoze mi uz tohle slibujou 2 mesice
Fakt na to čekáš dva měsíce. Byl jsem to objednat 20. března a slíbili do 15. dubna. Do května se na to můžu… Nerad bych strávil léto na zimákovi.
no 2 mesice slibujou ze uz prijedou zavolejte si za tyden:)
ja nemam nic obednane protoze nejsem sebevrah dat za kolo 50k a ani si ho netestnout navic kdyz to bude muj prvni full. Proste cekam az prijdou
Dopisoval jsem si tady s klukama s B-F co mají XC6 z minulých let, tuším 2004 a 2005 model. Myslím si, že jsme to docela rozebrali do detailů, hlavně geometrii rámu a fkc. odpružení. Také jsem volal známému, co on na to – jednoznačně kladná odpověď a také jsem založil zde na B-F thread ohledně výběru XC biku. V Bikeexpertu jsem minulý rok viděl nějaké XC-čko ve velikosti 18, takže jsem si nemohl vyzkoušet, jelikož měřím ke dvou metrům. Z toho všeho vyplývá, že doufám, že nejsem sebevrah, protože na kole jsem neseděl (na velikosti 22) a přitom objednat. Nevratná záloha je naštěstí „jen“ 1000,– Kč…
:-) Taky si dělám zalusk na Nerve XC 5, ale asi jsi jej objednám přímo z www.canyon.com/ (mají tam hustej dotazník na určení velikosti) přece jen tam stojí 42000 kč a pošotvný + převod nebude stát více jak 3000 a stejně nejsem z Prahy
jo to mi tvrdili taky, kdyz sem opacil jestli v kvetnu, tak se jen usmal a prikyvnul hlavou..;o(
no asi takhle venku se dela cim dal lip a ja budu chtit vyrazit do lesa a nemam na cem takze se asi vybodnu na canyona a koupim neco od giantu nebo ze bych fakt vzal toho intense?
Ten zdvih okolo tak 100mm, jestli SH nebo sram to je mi asi jedno. Brzdy mužou být véčka. Jde mi spíš o to abych na ten bike chvíli vydržel. Nadruhou stranu moc toho ročně nenajezdim tak okolo 1500–2000km
S Canyonem najezdis jen 500 nebo taky nic:-)
Proč?? Co se po..?
nez prijde…
presne tak:-)
sice lehce pres limit ale zkus se pozeptat na www.bikestore.cz/ jestli se jeste nekde nevali Ravo Marathon 1 (ja si ho koupil na podzim). Kdyz vymenis slehace za SPD tak jeste cca 1000 usetris.
To mě taky mohlo napadnout..A příjde vůbec někdy??Jak je to s tou funckí pružení zadní stavby pruží to i při brždění??
www.cykloservis.cz/…2/karta.php3?… za 23.000? Mongoose teocali comp třeba na bikestoru.Jen návrhy,aby zbylo:-)
Vypadá to docela v poho, ale co ty náboje a klik, nebudu muset po roce vyhodit? A co tlumič??
www.x-bikes.cz/index.php?… Zbyde peněz na brzdy:-)
fuj to jsem se lek!:-D
si nemuzu pomoct,ale tohle i ten Rocket vypada tak nejak divne
No tak to musí spolek manekýnů nejdřív napsat, že jde hlavně o vzhled:-)
u fullu bych videl vzhled skoro na prvnim miste.
u HT uz to nepomuze:-P
jo,tak jsem to myslel:-)