Kamarád shání silniční tretry, vyšší kategorie, žádný turistický. Poraďte kam v Praze zajít, kde mají dobrý výběr od velikosti 43 a výš. Preferuje SIDI, ale netrvá na nich.
Kamarád shání silniční tretry, vyšší kategorie, žádný turistický. Poraďte kam v Praze zajít, kde mají dobrý výběr od velikosti 43 a výš. Preferuje SIDI, ale netrvá na nich.
Anketa: jakou značku treter preferují žiletkáři?
No ten nejvetsi z nejvetsich jezdi v Nikach ne?
A z toho vyplyva co?
no v globalu vlastne nic
Bikeranch, Bikeexpert, 69ka.
K nam do skladu na Prahu 10 pro LG Ergo air revo nebo carbon air:-)
To je kde? Pro nás mimopražský..
googluj :-)
Ono je to složitější, pošlu ti detaily na e-mail nebo ICQ až budeš on-line:-)
Já bych taky prosím chtěl nějaké bližší info, děkuju :-)
Este cykloexpert, tam sem Sidi kupoval (mtb bullety), meli slevu na lonske. Silnicni sem tam taky videl.
.. Sterba taky ma SIDI .. ma tam celej sortiment ..
Duratec centrum Braník, Pikovická, U Pivovaru. Komplet sortiment SIDI, příjenmá obsluha…
Tak se taky prizivim na tomhle foru…Shanim pokud mozno co nejlevneji MTB tretry Spesly-Sport, muze byt i lonskej model, v Praze..Dik moc!
Možná www.eurobike-praha.cz
Specialized MTB Sport jsem koupil v Cyklopragu na nám.J.z Poděbrad za 2390,–
Kdyz jsem shanel asi pred 3/4 rokem silnicni tretry a chtel si vyzkouset SIDI a Spesly, tak jsem sel do Cyklosportu 69 (Řeznická 13-Spesl) a do Kony sportu (Skořepka4). Jsou to 2 prodejny blizko od sebe a co si vzpominam, tak mely obe snad kompletni silnicni nabidku techto firem.
Trošku aktualizuju po 5 ti letech stejný dotaz – kam jít v Praze pro silniční tretry? Kde mají největší výběr?
Určitě pudu do Cyklo69, poraďte kam ještě.. díky
Co Štěrba?
Ja jsem nedavno koupil MTB Spesly Compy v Bike Gallery v Praze 6…
Poradte kde v PRG maji na vyzkouseni MTB tretry Mavic, Northwave a Diadora. Do 4500K. Myslim co nej vyber na vyzkouseni.
v praze radotine
cus v atombiku sem tedka poridil diadory s karbonovou podrazkou a sou fakt luxus,maj je ve sleve za 3,5tis. kazdopadne si od diadory nekupuj ty obys s plastovou podrazkou-uz dvaktrat sem je reklamoval
Bubo dik za tip. Myslis tytdle:
http://atombike.cz/…-p-1518.html
Jeste upresnim: chci neco na leto, hodne deravyho a vzdusnyho.
JOJO presne tyhle.jsou perfektni.co muzu srovnavat tak vetraj asi min nez spesly, ale jsou tvrdsi a ja sem s nima spokojenej hodne :-) (mam je teda v bily barve a vypadaj fakt paradne