• PietroUL

Udělal jsem si radost novym rámem a jsem z něj zatim nadšenej, až na jeden detail. Jde o to, že návarek na bovden nad přesmykačem je dost nízko a navíc je na levý straně. Když použiju downswing, lanko jde hodně do strany, láme se o návarek a zařezává se do něj. Projel jsem internet a downswing má na Zaskaru plno lidí, tak nevim. Můžu to takhle provozovat? Nebo je na to nějakej fígl? Nebo se mám rozloučit se svym věrnym přesmykačem a koupit místo něj rachtající topswing?

0 0
    • PietroUL  

Šel jsem to vyfotit a napadlo mě tohle provizorní řešení. Provoz ukáže :)

0 0
        Výběr z produktů
        Přejít do shopu (Komponenty)
      • Twisp  

Podle toho zahnuti ten cajk musi bejt skoro az u prevodniku . :) Radsi ten tvuj strep sem dej celej. Jsem zvedavej jaky bajky necham na Malevilu za sebou. :)

0 0
    • fiberman  

Taky jsem to řešil, ale bohužel-nakonec jsem koupil topswing, protože to co tam uděláš s downswingem, který musíš stejně přidělat přesně přes šroubek na flašku a navíc ten úhel to je prasárna. Asi to soudruzi z USA vymysleli jen na topswing. Takže mi teď leží funglovka XT downsving v regále.

0 0
    • Daf  

Me prave tenhle uhel desi a tak jsem vzdycky radeji koupil topswing. Navic vozim dva kosiky, takze bych musel resit problemy dva. Nastesti s topswingy XT mam vcelku dobre zkusenosti a ty nejnovejsi vypadaj ze vydrzi jeste dyl.

0 0
    • BB  

topswing XT od roku 2004 naprosto v pohodě. Zesilili konstrukci, osy jsou durch a nedela vakl. Radi lehceji nez downswing. Oceni zejmena ti, kdo meli nekdy zlomeny palec na leve ruce.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.