Ahoj, nevite nekdo jaky je treba koupit stred pro GT zaskar expert 2003? Jde mi o delku osy stredu a delku stred. slozeni. jestli je delka stred slozeni 68 nebo 73 a jestli je tam potrebna delka osy 121 nebo 113 nebo 118…
Ahoj, nevite nekdo jaky je treba koupit stred pro GT zaskar expert 2003? Jde mi o delku osy stredu a delku stred. slozeni. jestli je delka stred slozeni 68 nebo 73 a jestli je tam potrebna delka osy 121 nebo 113 nebo 118…
nevim jestli se nepletu, myslim, ze zalezi na delce stredove mufny (domecku) a na tom jake kliky budes mit, ale jak rikam, nejsem si jist
no jasne, ja mam typ 2003, rucne jsem nameril 68, tady je katalog GT 2004 www.bikecentrum.cz/dld.php?id=5 a tam je ze je delka 73… A ja si mysli, ze GT v ramech Zaskar uz nic dlouho nezmenil. Takze neco je spatne, klidne bych to svedl na me mereni, ale 100% jistotu nemam a nechci koupit spatnou velikost
a jake kliky mas? vsiml jsem si, ze se delaji stredy v nejen podle delky osy ale i podle delky domecku. takze podle toho jake mas kliky zjistis jaka delka osy je potreba a podle mereni na ramu vyberes stred s e spravnou delkou osy, si myslim. asi tak by\ch postupoval ja.
Když vymontuješ původní osu, většinou je na ní štítek s typem :-))
hehe, to mne nenapadlo, ale treba tam osu nema a tak nevi :o)
pokud to neni uz prerezivele tak, ze nic neprectes
Zanes to do obchodu, že chceš stejnou. Prodavač si to změří a zjistí co to je. Omrkneš to zapamatuješ rozměr a z nákupu se vykroutíš – třeba že chceš jinou značku. Pak hurá na internet. Není to fér já bych to pro dvě stovky neudělal, ale je to cesta.
No na zaskarovi 2001 a 2005 je 68mm na 2004 nevim ale rek bych tak na 99% taky 68.