mam mensi problem vytahoval sem predni kolo a omylem sem zmackl packu od te brzdy a ty desticky nejdou od sebe jak je mam uvolnit pls ?
mam mensi problem vytahoval sem predni kolo a omylem sem zmackl packu od te brzdy a ty desticky nejdou od sebe jak je mam uvolnit pls ?
pacidlom, nie vask ostrym. Pripadne povol odvzdusnovak, potom ale nezabudni skontrolovat hladinu v nadrzke.
Nebo tenkejma manikurovejma nuztickama.
Sice nevim co mas za brzdy, ale ja bych zkusil silou vytahnout desky, a pak pistky roztahnout sroubovakem. Nebo bych to zkusil roztahnout nejak o kraje desky.
neslo by to nenasilne ? :)) no zkusim to thx
Hlavne opatrne s tim sroubovakem, at si nerozdrolis desky… ;o)
tak sem tp udelal tema nuzkama ale vic nez o desky se bojim o hydrauliku aby to nemuselo cely do servisu a jeste trochu dre asi mensi osmice
jo hele ty desticky tam drzej magneticky co ? ja se v tom prd vyznam
a hodne slabe to brzdi jinak jsou to brzdy Julie Magura
To neni chyba. To je jejich vlastnost ;)
A nebude to tym, ze ich ma opacne namontovane? Spravne je to Magura Julie…
V originale Magyar Juliusz :)
myslis kotoucovek vseobecne nebo tehle ??
O hydrauliku se neboj. Ja sem je taky takhle nuzkama musel jednou roztahnout vod sebe a do dnes brzdej jak cert ;-)
Neboj se o ne. Ty musis zatlacit kapalinu spatky do expanzky, proto to jde tak tezko…
THX byl sem s tim venku a je to on eco lepsi tropchu se to zardhava a je to porad slaby ale to uz snad doresim jinak goofy mas ICQ mozna bys mi mho jeste torchu pomoct moje je 221–999–066 kdyztak napis
Proc nemas stejny ICQ v profilu a v odkazu? Proc se nepodivas na goofyho ICQ do profilu? Proc… ?
Sorry to ICQ jsem menil a zapomnel sme ze je v profilu fakt se moc omlouvam
666er for ever!