• klokan

Zdar kluci, mam takovej problem a snad mi nekdo poradi. Vcera jsem trochu projel zanovniho bajka a pritom jsem sjizdel hodne vostrej sesup. Brzdil jsem pouze predni brzdou a (nastesti) ke konci v jednu chvily brzda zacla jakoby smajdat a prestala trochu brzdit, potom jsem jel chvilku po rovince a uz to normalne pracovalo. Ovsem po cca 10 km jsem s dal voraz a podival jsem se na kotouc a vidim na nem docela znatelnou ryhu a nasel jsem na nem takovej 2mm pritavenej bobek, kterej ma za nasledek, ze mi brzda jakoby fazuje. Setkal se s tim nekdo, vadi to necemu, da se to z kotouce sundat? cus

0 0
    • kovar  

jo, po jakemsi neidentifikova­telnem nárazu (asi do brzdy něco vlítlo) se mi na kotouči taky udělal „bobek“ Obrousil jsem a od té doby nebobkuje.

0 0
        Výběr z produktů
        Přejít do shopu (Komponenty)
      • TinkTink  

Hele…todle se mi stalo jenom 1× a jenom s deskama Faststop…fakt hnus mit todle na kotouc…zvlast kdyz jsem pak mel ryhu ve svem VLASTNIM kotouci…to je nejhorsi…

0 0
    • bronas  

Stalo se mi úplně to stejné při ostrém sjezdu na Šumavě. Musel jsem vytáhnout destičky(jedna měla úplně zrušenou vrstvu) a kus té rozpěrné vidličky chyběl a ten zbytek vypadal jako že je roztavený. Kus z disku jsem poměrně jednoduš srazil štoubovákem, nebyl zapečený do hloubky a zbytek jsem doma srovnal kamínkem na nože.

0 0
      • klokan  

Desticky se dají vytahnout bez toho aby si odzdusnoval system? Jeste jsem je nesundaval. Ten kousek jsi urazil sroubovakem z kotouce, ktery byl na kole, nebo jsi ho sundal (aby se nezkrivil) Dik a cau

0 0
        • bronas  

Vyndáš kolo, vyndáš závlačku a vysuneš destičky i s pružinou.Malý připečený kousek byl na kotouči a šel lehce urazit.Z kola jsem jej nesundával, stačil fakt malý náraz.

0 0
          •  

nejdriv ale roztahni pistek! at to tam pak pohodlejc vrazis zpet

0 0
          • klokan  

Diky za radu, ale kdyz sem koukal na tu zavlacku, mas na to nejakej grif? Konce zavlacky nemaj stejnou dylku, a neni to tam moc kde chytnout cim jsi ji zmacknul?

0 0
            • Pavlos  

kua dyt je to obycejna zavlacka tak to vyhni klestema a neni co resit

0 0
    •  

Máme rádi zvířata!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.