Problém s mechanickými kotoučovkami

17 nepřečtených
  • el.capo

Mám mechanický kotoučovky SR Suntour, nechvalně známá to značka :D, nicméně jsem je měl celkem slušně vyladěný a brzdily dobře až do dneška, kdy jsem se jel projet a během 20km zadní brzdit přestala. Je fakt že jsem tý zadní dával docela počudit, protože se učim jezdit po zadnim… Mam tam druhý originál destičky, sjetý nejsou, vyndával jsem je, kontroloval, čistil brusným papírem a perchlorethylenem, kotouč jsem taky odmastil perchlorem a furt nic, je možný že se nějak víc odsmažilo obložení, nebo čím by to mohlo být???

0 0
    • lubos  

Nejspis musis potocit tim mechanickym stelovatkem jednu cast oblozeni. Alespon ja jsem to u svych hmx1 musel obcas udelat.

0 0
        Výběr z produktů
        Přejít do shopu (Komponenty)
      • el.capo  

Jojo, bylo to timhle, už jsem to sešteloval a funguje, dík. Destičky jsou už malinko sjetý a ten přítlačnej mechanismus byl na doraze dřív než to začlo brzdit…

0 0
        • lubos  

Jj, to je takovy blby pocit , znam to :) Ono to zpocatku neni citit, jinak bys to poznal na pacce.

0 0
    • grizzlik  

Uplne stejnej problem se mi stal s mechanickejma Tektrama. Zadni proste prestala brzdit, ale totalne. Bylo jedno jakou silou sem brzdil tak to kolo jelo normalne dal. Neuveritelny.. Tak sem koupil hydry 525 a chrochtam blahem :]

0 0
      • el.capo  

Ty 525 mě taky děsně lákaj, ale docela mam strach, kvůli údržbě-únik kapaliny, těsnění a co já vim co eště, zdá se mi to docela choulostivý zařízení co se údržby týká, jak to je?

0 0
        • Pá-dlista1  

No nemusis tam stelovat desticky ;)

0 0
          • el.capo  

v hydraulikách je to udělaný tak, že kapalina působí na obě destičky, nebo taky jen na jednu a druhá je jenom opřená o stěnu třmenu přes pružnej plíšek jako u mechanik???

0 0
    • ice  

ser na odmastovani a vem je jeste jednou smirglem,jemnym,mu­sis tak aby nebyly leskly. pak zpravne nastav dosedani desticek a pripadne muzes smirglem prejet i kotouc ve smeru kolmym na smer otaceni.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.