Zdravím bajkery, po prvních kilometrech na new bajku mě docela hodně bolí předloktí, čím to může být? Děkuji za radu.
Zdravím bajkery, po prvních kilometrech na new bajku mě docela hodně bolí předloktí, čím to může být? Děkuji za radu.
Mohl by to být novej posed na kterej nejseš zvyklej … A nemáš ho špatně nastavenej?
Špatně nastavený posed? Co třeba, vysoko sedlo?
Spíš bych řekl, že by to mohlo být předozadní polohou, ale raději si počkej na rady odborníků :-)
Není to ničím jiným,než tvojí mizernou kondicí!My,co jezdíme celý rok,cvičíme kondičku,posilujem, s tím nemáme problémy.Vše odezní,po určitých kilometrech.Tipoval bych,že tě bolí celý člověk,nejenom předloktí.
LOL taklhle jsem se dlouho nezasmál pane Jasnovidec :-D
Ale imho ma dost mozna pravdu;-)
I kdyby měl, nemůže si být tak stoprocentně jistej .. a navíc asi špatná kondice by těžko postihla nejvíc zrovna zápěstí ;-)
Hih! :-) tak jako v zimě nejezdím a letos jsem na kole mockrát nebyl, že by to bylo kondičkou… HIH :-)
A mas skutecne fungujici odpruzenou vidlici?
Mám RockShox J2, vím že jsou i lepší ale snad funguje dobře..tím se mi to nezdá být :-(
Taky zalezi jak jezdis. Takovej Marosi rikal ze ho taky strasne bolej ruce z tech 5 metrovejch dropu a gapu na RB Rampage :-))))
A je to bolest svalu, nebo kloubu?
Spíš svalová bolest..
Třeba moc křečovitě svíráš řidítka a ty ruce jsou pak unavený.
jo to je možné, protože mám zrovna i mravenčení v rukách..
Třeba by pomohly měkčí gripy nebo rukavice. Prostě něco co dovolí pořádně prokrvovat ruce…
Mravenčení mám občas taky a mám to z toho, že držim ruce (hlavně teda u pravý) furt na gripech a křečovitě svírám. Jestli nejsi zvyklej, tak určitě může bolet i předloktí. Chce to taky střídat úchopy, takže rohy a podobně.
jj rohy zatím nemám, ihned si je koupím co bude možnost. Díkes
No zase musím být pedant. Co je to předloktí? To přece nejsou 2 cm čtvereční, ale je to několik kg těla. Nejdřív popiš jak, kde přesně a pak ti může někdo poradit. Jinak nedostaneš radu ale ho…
Pedante předloktí je část těla od zápěstí po loketní kloub :-)
Jo taky se tomu říká antebrachium, že. Neuč orla létat:-) Bohužels nepochopil, ale odpověděl jsem ti jinde.
tož blbě se to popisuje…bolí to tak celé…už jsem to tu psal, nemám ještě rohy, ty musím co nejdřív koupit a snad to bude lepší :-)
Dnes už to tak nebolí, asi si zvykám :-)
Je to o zvyku, podobně jak zadek, musí se rozsedět na sedle po zimě. Už si můj zadek celkem zvykl. Se zápěstím problémy nemám. co nohy nebolí tě nějaká část lýtka?
Bolí mě celé nohy:-) čím to je?
Ani se neptej. Me taky bolej a taky to nechci vedet :-) Proste jezdi.
Co se nepodda silou, podda se jeste vetsi silou! :-D
co pozoruju tak pristi tvuj prispevek bude ze te boli hlava z prilby nebo tak neco… ***** chlape, jezdim nejakou chvili a sleduju nejakej cas, zda to ustupuje nebo ne (kor kdyz prestupujes z 29 na 26), a ne po prvnich jizdach plasit na b-f, posteluj si poradne posed a pak pripadne menit gripy, sedlo atd.
dííík! :-) a víč čoveče že mě už předloktí nebolí a začínájí bolet dlaně? :-D asi už jsem na hovno celý :-)))
splaaach :-) sorry ale svoje problemy tu resis jak megapuzzle, do dalsiho problemu ani ten predchozi (aktualni) nezminis, to je pak tezke s tebou
bajkeři díky, už mě předloktí nebolí :-)
slabý ručičky..aniž bych to myslel nějak zle.
to tutite: a jak je posilovat? Nenapadají mě nějaké cviky na předloktí..
Jéjejeje.Mačkat gumový kroužky,ocelový pružiny.S činkama nebo velkou činkou klopit (zápěstí,ne zrak).
zkusím to :-)
a mne to taky boli a seru na to. budto si zvyknu na novy sedlo a zmenu geometrie nebo si nezvyknu a pak to budu resit. Hotovo. jeste neumirej
Co zkusit Powerball?? viz: www.ball.cz
díkes