potrebuji dojezdit bezdusove Continentaly – je nejaky problem s pouzitim bezdusovych plastu na klasickem rafku (pochopitelne s dusi :-)), díky za zkusenosti
potrebuji dojezdit bezdusove Continentaly – je nejaky problem s pouzitim bezdusovych plastu na klasickem rafku (pochopitelne s dusi :-)), díky za zkusenosti
jeden problem by tu byl a to poměrně zásadní :) = jsou vyrobeny pro dušové ráfky :)
takže jestli nechceš absolvovat nekonečný martitium s unikem tlaku atd. nechal bych to bejt…
Y
To jsem nejak nepochopil: bezdusove Continentaly = jsou vyrobeny pro dusove rafky?
bezdušové :) překlepík.....
napsal jsem jasne, ze tam dam dusi…jedno kolo uz mam obuty a neni s tim problem…spis jestli neni problem pri jizde nebo tak :-)
Nejdriv si to poradne precti.. ;-)
Zkousel jsem to. Jde to. Ale je porod je sundat a nandat na rafek. Maji tlustou patku a v klasickem rafku neni tak hluboky zlabek jako v UST. Vyrobce to ale nedoporucuje precijen plast ma jine patky ktere tak do rafku nezapadnou idealne. Pro jistotu bych to nehustil na moc vysoke tlaky aby to nahodou nevyskocilo z rafku :)
Amen!
patky se tim dost ničej a rozodne bych to nefoukal nad 3 b. Na každžm hrbolu bychm měl strach, že mi to vypadne z ráfku :) Ale ve Velu psali, že to jde, tak to bude pravda :)
jezdim to tak bez problemu
jezdil sem, v pohode, neresit :-)