Ahoj mám problém s montáží hlavového složení na nový rám Merida. Nevíte někdo, kde bych našel nějaký návod co kam patří a jak která ložiska nasadit? Je tam i nějaký zvláštní rozpůlený kulatý kus plastu, který netuším kam nasadit. Díky
Ahoj mám problém s montáží hlavového složení na nový rám Merida. Nevíte někdo, kde bych našel nějaký návod co kam patří a jak která ložiska nasadit? Je tam i nějaký zvláštní rozpůlený kulatý kus plastu, který netuším kam nasadit. Díky
ten rozpuleny kus je jiste jenom specialita Meridy… :)
fakt? já bych řekl, že je to u každýho IHS složení:-) napiš, co je to za hlavový;-)
Značku přesně nevím, byl součástí rámu Merida Matts Sport 500. Nevíte co s tím? Díky
lozisko je zapouzdrene nebo jen klec? konus vymezuje radialni vuli loziska, dava sa mezi lozisko a vrchni kryt.
nechapes tu lehou ironii…
to jsou paradoxy, rozpůlený a přesto vcelku.
Co je na tom? Stejne jako vsechno, co proslo cernou dirou a vypadlo na jinem miste v casoprostoru. :-P
ale chápu:-)
Merida vetsinou pouziva Cane Creek, jak to poskladat mas tady: www.canecreek.com/…d/ZS_eng.pdf
Asi je to úplná hloupost, ale z toho obrázku mi není jasný, jak má být otočené to ložisko, jestli jakoby "tou kulatou stranou do rámu (nahoře i dole, nebo tou kulatou stranou ven z rámu).
Myslím ze to má být tak jak je to na tom obrázku.
nahoře na rámu: tou zkosenou částí dolu dole: zkosenou částí nahoru :-)
Zdravíme pozemšťany!