Zdravím tak výběr kol jsem zůžil jen na Meridu Matts Sport V www.cykloshop.cz/…2/karta.php3?… A GT avalanche 1.0 www.bikecentrum.cz/gt_detail.php?…
Kdybych kupoval meridu tak bych tam dal vidlu Rock Shox J2 100mm.Tak do kterého byste šli vy?
Zdravím tak výběr kol jsem zůžil jen na Meridu Matts Sport V www.cykloshop.cz/…2/karta.php3?… A GT avalanche 1.0 www.bikecentrum.cz/gt_detail.php?…
Kdybych kupoval meridu tak bych tam dal vidlu Rock Shox J2 100mm.Tak do kterého byste šli vy?
Avalanche 1.0 jezdím ke své spokojenosti třetí sezonu, i když je tam jiná výbava, takže GT
Určitě GT
No já nevím no, já mám Meridu a jsem s ní spokojen. Takže dávám hlas pro Meridu
Mne se furt nejak nelibi ten kripl triangl. Davam hlas pro Meridu+vymenu vidle.
Tripl triangl vypadá pěkně – alespoň se to kolo odlišuje a zvyšuje to tuhost rámu… Jsem pro GT a k tomu ještě hodit nějakou slušnou vidlici… Sám mám Zaskara expert a maximální spokojenost…
Ses divnej. Vetsine se ten TT libi. Takze GT!! :-)
Obe kola nevypadaji spatne. Ja hlasuju pro GT, ciste ze sympatie ke znacce, nejak se mi libi vic :)
GT
Ja jsem pro Meridu
Dávám hlas pro GT, i když jsem jezdil Meridu Matts Speed.
Tak diky asi vezmu to GT
Ted uz asi jedine Meridu :-)))) new.mtbs.cz/Biketech/merida_financovani.html
proč jako?
pokus o ftip, ale nejsem Padlista no, jen me nejak zaujalo kam to speje s tema PR clankama .......
Nejdůležitější je geometrie. Vybíral bych podle toho jak mě kolo sedne.
Merida, už proto, že jí mám. www.bike-forum.cz/…se_biky.html?…
jo a jak jsi s ni spokojeny? A nemas tam jinou prehazku?
Ty to mas osazene SRAMem.A je to letosni model?
Letošní model, upravený dle mých požadavků, spokojen, mám jí jen týden. Výměna komponet za SRAM navíc asi 500kc.
Ja nevim ale to GT je skoro kilo lehčí.Jo ty mas vel. 20 ze a jak jsi vysoky?
186cm, u Meridy je hodně těžká vidlice, kterou ale stejně plánuju vyměnit příští rok. Navíc je otázka jestli ty váhy odpovídají skutečnosti???
GT bez diskuze.
podle mě GT, Meridu jsem nedávno viděla ‚hezky‘ prasklou..
jednoznačne GT
sice jsem „meridak“,ale z tehle dvou bych asi volil GT
Merida, GT ma hnusnej ram..... A ja jsem Meridak :-)
O tom jestli je rám hnusný nebo ne, záleží na vkusu jednotlivých soudruhů :) Já jsem si GT kupoval právě kvůli tomu krimpl trianglu, jak někteří píšou. Navíc jak píšu teď jsem zahájil na něm třetí sezonu, spokojenost. Geometrie není ani dlouhá, ani krátká, prostě tak akorát.
Na Meridě Matts comp sx jsem zahájil pátou sezonu, max. spokojenost. Doufám, že rám Matts sport nebude podobnej rámu Matts spec. edition, ten je těžkej jak mrcha.
ber lety prověřenou kvalitu = GT, měl jsem zaskara = best frame:)
měl jsem ještě meridu celopero, ale uz bych do ni nesel s jistých duvodu, takze teda GT
Já se přikláním k Meridě. Jsem s ní nadmíru spokojená.