Zdravim vsechny vim ze to neni zrovna vidle jak ma byt ale musim ji udelat servis – nevite kde najit aspon rez te vidle nebo navod rozdelani atd. Dekuji moc :-)
Zdravim vsechny vim ze to neni zrovna vidle jak ma byt ale musim ji udelat servis – nevite kde najit aspon rez te vidle nebo navod rozdelani atd. Dekuji moc :-)
Nevim, ale neni potreba. Takovehle vidlice jsou tak jednoduche, ze si to dokazes lehce predstavit i bez obrazku. Co chces servisovat? Novou vazelinu? Odsroubujes spodni sroubky a vidlici vytahnes, hotovo! Vazelinu odstranis, das novou a opacnym postupem slozis. Vsechno ostatni pak udelas tak, ze odsroubujes zatky na vrchu vnitrnich nohou (pokud chces treba vymenit, namazat pruzinu atd.)
je dodatek: jsem GILU jen tak letmo zkousel a vzhledem ke sve cene a ke svemu pouziti a je docela O.K., subjektivne mnohem lepsi nez odpovidajici SUntour XC60, 75 a podobne.
no musim rict ze sice neni zadnej komfort ale jsem s ni docela spokojen…
hele mozna problem jeden imbus se mi protaci, proste nejde povolit…
dirou po zatce zkus zajistit pist proti otaceni bud prislusnym dlouhym imbus klicem, pokud je tam 6hrana dira, a pokud neni tak zhora na pist pri povolovani tlacit drevenou tyckou.
No a nebo se to da povolovat jeste pri namontovanejch pruzinach a pak to staci delat se stlacenou vidlici :)
takze tlacit na vidlu z vrchu a pak pujdou povolit imbusy dole na vidli???… :-)
Na tu korunku z vrchu jak se utahuje nebo povoluje pruzeni se prodava klic????
Klic kterej pouzivam ja se jmenuje sikakleste:)
asi rozumim – chytnes prstenec do klesti a zacnes povolovat imbusy ze????
Na to aby si povolil ten imbus zespoda nepotrebujes drzet tu zatku(prstenec). Jenom na tu vidlici zatlacis, aby se ti to zevnitr neprotacelo. Az vysroubujes imbusy, muzes povolit tu zatku a vytahnout pruziny s elastomery a vytahnout vnitrni nohy. navody jsou na http://www.author.cz/index.php?…
SUPER moc dekuji jdu servisovat… :-))
jestek tem protacejicim se imbusum, už to řikal pádlista, namotej tam max předpětí a pak to povoluj, půjde to. Jinak nevim jak tam, ale u capy se mi povedlo ustřelit jeden šroub :), teda spíš ustřelil on, závit na dva kusy – dá se to spravit podložkama (myslim o vnějšim d 19mm), akorrat maš pevný předpětí