Potřeboval bych od nějakýho majitele Visiona info, jaky ma rám průměr pro sedlovku, pro přesmyk a výšku hlavovky u 17´ ramu. Díky. jedná se mi hlavně o rok 2004, ale předpokládám že Author průměry nemění.
Potřeboval bych od nějakýho majitele Visiona info, jaky ma rám průměr pro sedlovku, pro přesmyk a výšku hlavovky u 17´ ramu. Díky. jedná se mi hlavně o rok 2004, ale předpokládám že Author průměry nemění.
Dá se to vyčíst z parametrů kola na www.author.cz (např. přesmyk 31,8 apod.)
Sedlovka : 27,2 mm, přesmyk : 31,8 mm, výška hlavové trubky : 120 mm ta bude asi stejná. p.s. : Nejsem majitel Authora, ale to už ani není možný co sem lidi napíšou. Co zkusit nejdřív hledat a pak teprve psát?
ty novy maj 27,2 ale ty starsi mely podle meho vetsi,myslim ze 30,4???
Ale to uz je hodne advno :-)
no nejakej patek no,to byla jeste doba kdy to byli vzhledove hezky kola…
to bylo jeste pred rokem (to s tim vzhledem) … sedlovka je 27,2 uz tak 3roky minimalne
Dokuď to byly nezeslabované rámy ze 7005 tak měly průměr jak jsem psal dole. Průměr 27,2 byl u Columbusu snad Zonal a možná i Eastnu.
Se vám do toho furt pletu co, :o)))
coz je opravdu 3roky zpet… ja mam 2004 columbus, 27,2… 2005 to mel taky a ten 2006 to ma tez. Predtim 2003 byl cernej a nevim, jakej mel prumer…
27,2
dekuji nacelniku
černej byl 2002, 2003 byl už červenej :-)
2003 byl jeste cerveny – ten mam ja :-)
Starší měly 30,2 a smyk 34,9.....
Starší možná, můj praděda měl taky nějaký průměr, ale on chtěl 2004 né?
Odpovídal jsem Kesu, ne HonzoviV. Kapišto průměre…?
Omlouvám se. Do smrti dobrý. :)
Vyřídíme si to spolu jako chlapi až se uvidíme tváří v tvář :o)))
A co kdyby jsme si to vyřídili třeba „tváří v zadek“. :) o.k.
Bojim…:)
P.S. tohle je moje stará tak neser :)
Tak teď se bojííím já. :))) Ty vo.e ta je. Vem jí někdy na kolo a nebo jí přidej do téma: „nejhezčí bikerka“
Jak dlouho doktorum trvalo nez z Pepy udelali tohle?
A jmenuje se GERTRUDE, i když to tak nevypadá tak je něžná!
rano te vezme do naruce, odnese z postele rovnou do koupelny, ucese ti nezne vlasky a pak te nadrsno znasilni? Nooo, chrte, boj se, tomuhle neuteces ani se tomu neubranis… :D
Ta má průměr tak minimálně 90 ( cm ), ale ne v pase, ale na bicepsu. :)
presne tak na www.author.cz to najdes alebo ak poznas niekoho s bajkom author modus az vision tak to zneraj je to ten isty ram