Vim že se tady vidlice asi melou před dokola, ale i tak si dovolim vznest dotaz na MZ MX Pro Race 2006 jestli s ni ma někdo zkušenosti atd… připadně bych ocenil i navrhy na vili kolem 10000 Kč. Dik.
Vim že se tady vidlice asi melou před dokola, ale i tak si dovolim vznest dotaz na MZ MX Pro Race 2006 jestli s ni ma někdo zkušenosti atd… připadně bych ocenil i navrhy na vili kolem 10000 Kč. Dik.
co by si rád věděl :-)
jestli je s ni spokojenost, jak chodi, tuhost a tak okolo
spokojenost s ní? mám na ní asi jen 500km :-) je trochu tvrdá proti 120, ale co čekat od 85 ;-) jinak je v pohodě :-)
tak řekl bys že je to držak nebo reaguje na všechno?
zaleží na tom kolik vážíš a jak si jí foukneš
zeptam se ještě tak: kdybys měl těch 11000 co stoji, bral bys ju znova nebo bys šel radši do nejake jiné?
jinou sem nejezdil tak nedokažu říct jestli jo nebo ne ale ty 85 moc rozdílný nebudou :-)
jj tak dik, doufam že s tu ještě někdo vyjádří…:-)
to už tu neni nikdo, kdo jezdi na MX Pro Race???
připadně bych ocenil i navrhy na vidli kolem 10000 Kč To opravdu nikdo nevyužije naprosto legální šanci ? Opravdu nikdo ? Tak se toho ujmu … co Reba?
reba za 10000? a kde?
Před měsícem jsem ji tam kupoval …
jaky s nima bylo jednaní? sem na tenhle obchod neslyšel zrovna moc chvály…
Poslal jsem mail s upřesňujícími dotazy (jestli je PopLockAdjust v ceně, barva, zdvih atp.). Druhý den jsem dostal odpověď a info, že ji má skladem. Poprosil jsem (opět mailem), aby mi ji na dva týdny odložil (do výplaty :-) ). Nebyl s tím problém, po dvou týdnech jsem si ji osobně vyzvedl. To je vše. Už jsem tam kupoval druhou vidli, k tomu nějaké další komponenty. Nemohu říct, že by se nějak přetrhli s komunikací (potvrzení objednávky apod), ale pokud jsem měl nejasnost, zavolal jsem a domluvil jsem se po telefonu. Upozorňuji, že jsem vždycky vyzvedával osobně, se zasíláním poštou nemám zkušenost. Za mne naprosto v pohodě.
ma to za tech 9.5 i poploc v cene?nejak jsem to z tvyho prispevku nevytusil..dik
Ano, zamykání s ovládáním na řidítkách bylo v ceně.
Muzu se jeste zeptat jak jsi s ni spokojeny? A jak to ma x-bikes se zarucnim servisem? Puvodne jsem chtel recon, ale ten je za 7.5bez poplocu, takze ta reba je asi jasna volba..
Těžko mohu nějak moc porovnávat, předtím jsem měl vzduchovku RST Aerosa. Tuhost a vedení směru je z jiného světa, hladkost chodu taky. Co se nastavení tvrdosti týká, zatím hledám kompromis mezi nízkou citlivostí a přílišnou měkkostí. Mám ji (kvůli rámu) nastavenou na 85mm, tak od ní nějaké luxusní žehlení ani nečekám. Experimentuji s tlaky poz. a neg. komory a postupně se -snad- blížím k cíli :-) … Na záruky x-bikes Ti neřeknu nic, neřešil jsem to. Zvedni telefon a zavolej tam …
ted se tak divam je to i na véčka??? co je to „canti“ ?
Asi míněno véčka (ty čepy jsou stejné u canti a véček, ne?). Koneckonců, já ji mám s véčky …
Na „V“ máš jenom čepy, na „canti“ musíš mít na vidli i opěrku bowdenu (případně moznost ji na oblouk namontovat).
takže pokud to dobře chápu tak když je na te vidli „canti“ tak tam bez problemu namontuju véčka? (sem tak trochu anti-technik)
Určitě.
Jsem myslel ze se to provalilo a uz je out. :)
jako že už na x-bikes neni?
Ja myslel, ze uz se provalilo, ze uplne dokonala neni a ze ted prijde do mody neco jinyho. :)
kdybys dal cca 12,5 litru, tak bych doporucil Fox Vanilla R (treba na koloshopu za 12 350 kc). ale je jen na kotouce
tak 12,5 už je přes limit a ja to stejně potřebuju na véčka
Co ocelova Reba ? Se nejak jinak jmenuje, ted nevim jak.
TORA?
tak to bych bral radši tu Rebu…
Nj, tzas takovej velkej rozdil v cene tam asi neni. Ale Tora 302 sezenes za asi 6k, akorat nema lock/motion control. Vazi o 300g vic, ale lze ji prestavit i na 130.
pokud tu Rebu seženu pod těch 10k tak je to pro mě jasna volba
jo, Tora
zkusil bych sehnat revelation s dual airem nebo vzduchovým u-turmem popřípadě recona.