Ake mate skusenosti s brzdami HAYES MX 1 alebo 2 ,kotuc 203 mm? oplati sa to kupit na lahsi freeride?
Ake mate skusenosti s brzdami HAYES MX 1 alebo 2 ,kotuc 203 mm? oplati sa to kupit na lahsi freeride?
Ja sem byl s hmx1ckou celkem spokojeny. Dozadu staci aj 160ka kotouc, vetsi tam snad ani neni potreba. aspon ja sem ten rozdil nepoznal. kdyz si ji poradne seridis, tak brzdi fakt kotelne. i kdyz na avida nema. ehm.. ve sklepe se mi jedna vali, hmx1, 160 kotouc, cerveny sjezdovy desticky, s adapterem na IS2000, titanova avid paka , bowden, lanko, komplet primo k namontovani na kolo :)
Tak to vypada spis jako lziva reklama :) Neznam moc lidi, kteri zkusili neco jineho a byly s HMX-1 spokojeny.
S tim 203 kotoucem to snad jakztak bude i brzdit.
Podeziras me snad ze lzu? :) kdyz jedu po asfaltu, sedim na sedle moji 20kg kozy a zabrzdim jednim prstem, tak zadni v pohode zablokuju. na sjezd jako neni, ale na lehkej freeridek v klidu. aspon teda podle me, klidne me zas setri :)
Jo, zadni zablokujes, snad. Ale zkus jet s kopce a jednim prstem zabrzdit predni :)
To je mozny, ale ja mam jenom zadni. teda mel sem. Ale nemel sem originalni desticky, tak je to mozna tim. :)
No to je rozdil, zadni nebo predni.