tak přijdu do práce a první co udělám – podívám se na BF co je tam zajímavého po dnešním přečtení mně napadlo, že se zeptám ...................................:-)))))
tak přijdu do práce a první co udělám – podívám se na BF co je tam zajímavého po dnešním přečtení mně napadlo, že se zeptám ...................................:-)))))
zajímavá pracovní náplň ;o
Retez bych mazal olejem.Delat to tak uz radu let a nemuzu so stezovat.At mas olej za levno nebo za drahe penize,je to porad to same.Ja pouzivat WD nebo olej do sicich stroju a nemuzu so stezovat,1l cca za 100Kc a je to na celou sezonu:)
Finish Line – Cross Country
sem docela spokojenej. takovy univerzalni
Převodovým olejem, hustoty podle toho, co je zrovna po ruce.
Motorex Dry Lube
tak jsem se stavil v čínským bistru u vietnamce a ptal jsem se ho na použitý fritovací olej nejdřív nechápal jestli mu ho chci prodat a nebo jestli ho chci koupit a pak mi povídal že už to od něj berou taxíkáři do dieselů tak pro cyklisty nic nemá :-))))
TF2
olej na kola a sici stroje z OBI za par korun. pripadne Chainstar nebo Dry lube nebo TF2 nebo cokoliv mastnyho a nejedlyho.
Yarroline racing wax viz recenze
Yarroline racing wax stridam s Motorex Dry Lube a jenom jako opravdu nejvetsi nouzovku WD40 (to pouzivam spis na cisteni retezu)
Motorex Dry Lube. Ale řetěz na kole, na kterém jezdím do práce, nemažu vůbec, abych si nezašpinil nohavici :)
Chainstar, Motorex Dry Lube.
VALVOLINE CHAIN LUBE, po mazání WD-40 byl řetěz hlučný, což mi vadilo, rozdíly v opotřebební zatím nesleduju.