Ja asi IRC Mytchos xc slick…,ale nevim jestli raději nezvolit něco hrubšího.Co myslíte dá se to na nich objet? Jak to vypadá v lese není moc mokro…jak to vypadá celkově sucho-mokro na trati? Díky
Ja asi IRC Mytchos xc slick…,ale nevim jestli raději nezvolit něco hrubšího.Co myslíte dá se to na nich objet? Jak to vypadá v lese není moc mokro…jak to vypadá celkově sucho-mokro na trati? Díky
IRC Mytchos xc slick ? Ty sebevrahu :)
Objedeš to na nich. Některé úseky jsou a budou mokré. Trochu zpomalit, ať nelehneš. Celkově myslím, že na nich vyděláš víc než na hrubých pláštích. Za předpokladu, že počasí vydrží tak jak hlásí.
Jestli jsi na hladší pláště zvyklý obecně, tak jo.
Díky za názor asi je pojedu jestli nebude pršet :-)
To bude chtít jistější obutí s deštěm co dnes byl.
Zase solidní průtrž, pěkný postup, to ještě bude na drsnější vzorek, :-)).
RR
bud michelin X-comp 1.95 nebo Hutchinson Spider 2.0 – co by jste doporucili vy?
ja vam nevim panove… :-) minule jsem to jel na IRC Mythos 1.9 predek a zadek a docela mi nektere useky delaly problemy.. je fakt ze padu jsem mel taky dost ale vetsinou to bylo tim ze jsem si nebyl prave jisty v konkretnim sjezdu… :-(( takze letos a uz ze zkusenosti si beru na Selu WTB ExiWolf 2.1… jsou to drzaky a v utery co jsem ted jel jsem nespadl az na mensi ryti ale tomu uz neslo predejit… :-)))))) navic 300 jezdcu pred tebou udela sve… takze ze nejakym slaikem no nevim…
beru drzaky ritch. z max 2.1 – vzadu sjety z 50% predni cca 30% – idealni stav :)
Nápodobně, jen vepředu i vzadu 100%:)
Já teda po nemoci nejedu (přijedu se podívat), ale má volba by v tomhle
počasí byla ve předu R Z-max 2,1 a vzadu Michelin X comp. Raději jistotu a
na asfaltu trochu toho „hluku“. Jde o to se nezrakvit.
Nebýt toho vlhka, tak WTB Nanoraptor. Ať vám to všem jede!!!
Ignitor 2.1/Ranchero 2.0…
beru mou klasiku drapáky-předek IRC mythoss XC a vzadu Continental traction pro
Abys zas desetkrát nepíchnul :o))))
já doufám že ne, sem i uvažoval, možná pojede kamoš jako divák, tak že by kdyžtak už někde čekal s náhradními koly-přední i zadní, kdybych pích.
není v pravidlech něco jako: Technickou pomoc v závodě lze přijmout pouze na občerstvovacích stanicích od mechaniků technické pomoci :-)))
tak to sem netušil že se tyto pravidla platí ještě dnes.Tak nic stejně by mi to nepomohlo, já pojedu někde zcela vzadu. :o)
Já budu zkoušet kombinaci vpředu Bontrager Jones a vzadu WTB Nanoraptor v kevlaru.
jak to tak poslouchám Traction, Zmax, Jones… to vám teda pojede pánové :) je to závdt a tak není špatný zajet nějakej výsledek, což si na Zmaxech nebo tractionech moc nedokážu představit.
nemachruj ;)
Jones je jen vpředu a to tolik nebrzdí, zato předek ti nesmí podjet. A netušíš jak tady pršelo :o) prrr Šelo :o)))
prestan desit lidi:)) vime vsichni ze to bude neco jako v chribech ale pojedu na takovem miste kde uz to predemnou vyvali rozjezdi:)))
klid dedo
traction pro má vnitřní výstuž i na špuntech prostě tvrdší jádro u špuntů takže není až takový velký odpor.Ještě ti povím, že jedu na 2,1 pláštích :o) .Já si to jedu především užít, atmosféru apod.Na bednu v žádném případě nemám a tak je jedno jestli budu 100 nebo 629. Zase z druhé stránky v bahně preferuji bezpečnost.