Ahoj,potreboval bych poradit jakou vidli max 10k..jezdim hlavne po lesnich pesinach,sterk atd,zadny extra teren,diky.
Ahoj,potreboval bych poradit jakou vidli max 10k..jezdim hlavne po lesnich pesinach,sterk atd,zadny extra teren,diky.
.. a kolik treba vazis? ..
asi 75 kg
R7..
mazda?
leda.
za 10 tisic, to by som bral;o)
ja se zas tak v tom neorienuji,tak presneji diky
Manitou R7
myslím, že se tu brzy objeví, že jedině jistá vidleod RS na čtyři písmenka :-)
JUDY? :-)
Judy?
tak já bych raději od RS na 10 písmen
judy J4 80mm .. ?
revelation
Jen aby se tu neobevil Suntour… :-))
Říkal, že chce vidli do 10tisic.. Ne 10 vidlic:)
to jsou reci o nicem,porad jsem se nic poradneho nedozvedel.....
hele do 10 se ti toho vejde R7, Black Reba, Tora, revelation Mx Comp eta
záleží na zdvihu, brzdách, kole, stylu jízdy, požadavcích
ale univerzál je Reba na 100 nebo xc comp eta 105
A co Duke XC? někde ve výprodeji?
no jo ale to už se nevyrábí pro letošek tak leda nějakej sklad, stejně letošní RS jsou o dost dál taky bych sem ty starý moc netahal když už tak Duke SL ty měly chod jako víno, sám bych nějakou 100 s lockem klidně bral
Na Koloshopu za sedmičku …
bikemarket.cz/product.php?IDproduct=510&userkey=5f1dd6ad43a0a919d30854e13269c79c
myslim rozumny prachy
no radeji bych asi pruzinu,olej jak vzduch,zdvich asi kolem 100,zamykani by mohla mit taky,brzdu mam kotoucovku a prijde to na meridu v LX…styl jizdy lehky teren,polnacky a tak,zadny hardcore…
Kup si neco od Marshoshi alespon budes moct pravidelne prispivat do zdejsich diskuzi, treba MX comp. www.bike-forum.cz/…7/forum.html#… www.bike-forum.cz/…6/forum.html#… www.bike-forum.cz/…4/forum.html#… Hlavne to chce znacku :-))))))))))))))))))))))
Jo, sushi bych si dal…
ještě si mohl vytáhnout „královekův syndrom“ na REBU;)
kurne tech typu je ale,ze si asi nevyberu kua :-))
Bral bych Rebu sl za 9500,–
jeste jsem se chtel zeptat k tomu zdvihu vidle,kdyz ma vidle vetsi zdvih treba 130,tak je ta vidle treba proti 80 vetsi o 50mm ?jde mi o to,ze ted mam 80 a aby se mi moc nezvedly riditka diky vidli s vetsim zdvihem,dik
Ne, že by to tak bylo absolutně, ale v podstatě jo. Taky se ti u delší vidlice změní celá geometrie kola, víc se ti položí hlava, změní úhel sedlové trubky, natáhne rozvor a těžiště se ti posune dozadu. Imho jsou delších rámů vyšší vidle dost kartáč na ovladatelnost, kratší kola se zas mají tendenci stavět ve výjezdech na zadní. Jo, a taky ti to víc zatíží rám za hlavou a může to tam rupnout. Tak, dofám, že jsem tě dost postrašil:))))))) Nech to na 80/100. Pokud jezdíš to, co jsi nahoře napsal.
mám letošní MX Comp ETU a supr.je teda težší než třeba R7 ale zase se nemusíš bát že by se ti někdy kroutila kdyby jsi přibral:o) já jezdim i dost náročné terény a musim dát klobouk dolů pač pracuje opravdu precizně a zahlazuje i menší nerovnosti.ta ETA je taky parádní protože máš po zapnutí pořád k dispozici nějaký zdvih ale zároveň můžeš šlapat ze sedla do kopce bez ztráty energie…mohu jen doporučit a dá se sehnat myslím už i za 7tis…
tu mx comp mas na te silnicce co je v profilu?
no jasný:o)
A co Pace? Na maxcursor majou nějakej výprodej. Takže můžeš mít Pace RC 36 nebo RC 38 za 9900 korun (původní MOC 17 až 23000 Kč). Jinak já jsem plně spokojena se Sidem a nakupovala jsem přes inzerát…:-) maxcursor.cz/?id=345