ahoj poradte mi prosím nejideálnějí vidlu pro ženu zdvih 120 do 6.000,– klído i bazarovku, ona by nejraději pochopitelně bílého foxe ale to asi nehrozí, tak něco jiného Recona, Epicona?
ahoj poradte mi prosím nejideálnějí vidlu pro ženu zdvih 120 do 6.000,– klído i bazarovku, ona by nejraději pochopitelně bílého foxe ale to asi nehrozí, tak něco jiného Recona, Epicona?
Reba…a máš jí i v bílí…
Reba je sice o trošku dražší než je tvuj limit ale fakt se to vyplati připlatit.. Reba je super , z vlastní zkušenosti doporučuju všema deseti..
píše cca do 6K takže to Reba splňuje…
Ona se dá sehnat tak levně jo?
6990
7 tis není 6 tis ;-)
ty si asi natvrdlej ..
Teď nevím jestli ty nebo já, karel napsal že reba tu možnost do 6k splňuje, tak mě zajímalo kde jí shenat tak levně a tys reagoval s cenou 6990, takže kdo je natvrdlej?
neznáš BF ?
cca 6 je logicky 7 to dá rozum ne :D
Pochopil jsem že když chce někdo kolo za 15, tak je mu doporučeno za 20, ale když někdo řekne že se něco dá sehnat za 6, tak nepředpokládám že to je 7 :D
Psal jsem že je lepší si připlatit..
přečti si pořádně co BigKarel2 napsal :D
napsal to blbě uznávám je to hodně CCA, ale když seš tak chytrej doporuč vidlici která se dá porovnat s rebou a je levnější..
Epicon z TT ?
a ten jde na 120 mm ?
i na 150 a příště si nech ty blbé připomínky prosím pro sebe, když neumíš řadit příspěvky a nekoukáš se na koho kdo reaguje.
se ***** :)
Dobře!!!
Jooooo
jo a nebyla to reakce na tebe :D podívej se na koho je to odpověď
jo toto taky nebylo na tebe ale na azmira :)
diky takaže jsem tam, kde jsem byl…
jak kdes byl?
priplat na Rebu, nebo Epicon TT, nebo bazar co chces slyset vic?
třeba právě nějaký typ na něco zajimavého… co jsem třeba přehlédl.. nic víc…
nic víc ti neřeknu než že za ty prachy je nejlepší reba a epicon tt… takže si vyber sám a nic víc k tomu říct nejde..
Konečně tomu začínáš rozumět.
Jinak jsi na to kápl, není větší hovadiny, než si koupit kolo za 15tis, doporučit kolo za 20 je naprosto logická rada šetřící do budoucnosti spoustu nepříjemností.
jo
Radši se bavte k tématu a neřešte kraviny :(
Toho se tady na BF nedočkáš.
Ano pane uciteli.
3 dny na foru a uz bys to tu rad moderoval?
Tohle nechápu, o moderování nepadlo ani slovo, jenom Ty si chceš rejpnout. Dál tohle nebudu řešit. Apropo, od moderování jsou tu snad jiní.
Ano chci. Protoze nechapu smysl tveho postesknuti. Od moderovani tu neni nastesti nikdo.
Jeden Epicon z TT doma na prodej, starší, ale ježděný minimálně (pár set km), na 120mm půjde zvednout bez potíží, krk klasika, černá barva, cena samozřejmě mnohem nižší než limit.
se ti naivně pokusím konkurovat
sorry máš tam pevnou osou
kdyby kola byly Fulcrum red metal 5 tak můžu dodat výměnou i převrtanou osu :-)
A jsme u toho. Epicony z TT se prodávaj jak na běžícim páse :D
s tím tvým epicon mi hrká a pak to bylo nedotáhlé hlavko bych byl radši ticho :-)
Když ti s novým rámem přijde i Talas TT tak není o čem…