Jsou to slušný kola? Co myslíte? Skládá je firma v Šumperku. Prodává je sice Mountfield, ale snad ujdou tyhle:
Jsou to slušný kola? Co myslíte? Skládá je firma v Šumperku. Prodává je sice Mountfield, ale snad ujdou tyhle:
mas docela odvahu zaradit tohle hned nad thread s nazvem „chci kolo od Mountfielda – ale jaké?“ :-)
No tam se píše jen o Madisonu, o tomhle vůbec a další dotaz by tam zapadl
Nekde jsem cet, ze se ke KTM maj zhruba jako Madicon k Authoru…
www.heavytools.de www.author.cz
Fakt si myslím ač jsem vlastenec, že německá kola jsou lepší než česká :-)
A v cem jsou ta nemecka lepsi?
líp to z Tajvanu objednávaj ;-)
co si muj mladej mozek pamatuje, tak kola znacky heavy tools se u nas prodavali cca pred 10 lety. snad na ne byly i njaky recenze v uz zapomenutem bike magazinu. ovsem je mozne, ze tohle je uz jina znacka.
V roce 1993 to byla sakra značka,pamatuju na kámošova LASERA s výbavou LX,nášlapy prostě super.Dneska je to od pohledu xindl.
hmmm, já měl „jenom“ Winnera, to bylo dělo. Myslim že ten rám ještě někde jezdí. A shimano Exage taky.
To byly časy co?Dural byl top ten.1992 jsem měl OLPRAN JACOB železnej zabiják.
Kola dnes prodávané jsou skládané v Šumperku. Značka ještě existuje a kdo chce luxusní Heavy Tools, tak ať se mrkne a utratí peníze na www.heavytools.de
Asi se rozhodli pro ČR a v ČR skládat kola levnější třídy. Fakt je, že drahých kol různých značek je trh přesycen. Prostě normální obchodní politika. Za pár let budou třeba dělat kola kvalitnější a prodávat je normálně tzn. nejen v Mountfieldu, kdo ví.
Jojo, taky ještě jednoho HT Lasera mám, byl to můj druhý bike a takovej byl novej v r.1994. A kvalita: dodnes má původní středy a náboje!!!
joo,doby kdy byly Heavy Tools a Olpran dobry kola,jsou davno pryc! jinak driv to byla spicka co se u nas dalo sehnat,dnes oba dva spadli do supermarketovek…
Jo to byly průkopnický časy.
Anlen , Heavy Tools, Scott a Olpran byly v roce 1992 jedny z prvních značek, co jsem hltal pohledem v prvních cykloobchodech. Koupil jsem si tehdy (Anlen Colorado Cr-Mo), ale Heavy Tools byla bomba!!!! Teď je to šrot. Dělaly se myslím v Rakousku, kde jsem viděl tak v r. 1995 obrovské sklad.už nevím, kde to bylo. Byl to můj sen. Teď bych si to nekoupil, ale třeba se dá sehnat i jiný modely, ale k nám to asi nikdo nedováží.Nevím
Asi to pokrachovali a rádi prodali značku Edovi Zahradníkovi.
Tady máš titanový MERLINY z devadesátek- to je práce co?