Ahoj, Co říkate na pláště Panaracer Speed Blaster? Samozřejmě hodnoťte s ohledem na jejich určení na tvrdý povrch. Obouvá do nich svoje kola ještě jiná firma než Author?
Ahoj, Co říkate na pláště Panaracer Speed Blaster? Samozřejmě hodnoťte s ohledem na jejich určení na tvrdý povrch. Obouvá do nich svoje kola ještě jiná firma než Author?
panaracery patri mezi ty horsi plaste. Zda se me ze maj relativne velkej valivej na to jak jsou siroky, brzdna draha taky nic moc a nepodrzej, spis zhazujou.
Velkej valivej odpor?,např. Speed Blaster mají mít nízkej valivej odpor protože jsou určeny na tvrdý povrch ( vyčetl jsem to na stránkách výrobce). Díky za poznatek, ale je to moc obecně napsané. Zajímá mě konkrétní zkušenost a srovnání Speed Blaster s jinými plášti v téhle cenové kategorii např. Rubena Trilobit Racing 56.
ve srovnani s michelin X-Comp ktere stoji 280kc maj micheliny mensi valivej odpor, lip drzej v terenu, lip drzej v bahne a maj mensi nachylnost na prorazeni. ve srovnani s Hutchinsonem spider 2.0 jsou urcite panaracery rychlejsi, ovsem to je tak vsechno :D
tak tak. vozil sem je. sou na tvrdej povrch, blato jim nic nerika, ve vyjezdech a sjezdech docela problem. kdyz uz panaracer tak Fire XC.
Jasně jsou na tvrdý povrch, právě na to je chci- suché polní a lesní cesty, rozbitý český asfalt- silnice druhých a třetích tříd.
no ja vozim FIRE XC PRO 2,1 predtym 1,8.. niesu najrychlejsie ale zeby nepodrzali? no neviem. podla mna drzia super, mozes v poho drtit v terene na hline, blate, korenoch, kamenoch.. jediny problem som s nimi mal na asfalte ked prsalo.. to bola jedina vec co neustali..
s jinym semi-slickem ti to neporovnam,ale mel jsem je na visionovi a jel docela pekne,akorat vzadu rychle sel do kytek a na defekty taky nebyl zrovna nejlepsi.
ja ich mam tiez a moja skusenost je ze v horach v blate to uteka ako besne. na ceste a suchych polnych cestach su v pohode drzia. aj v hore drzia stopu pokial je sucho a teren nie je narocny. ak chces s nimi jazdit po ceste a suchych horskych cestach tak budes spokojny ale ak pojdes s nimi do blata tak sa zabijes :)))))))
Do bahna bych s nima radši vážně nejel a když-tak hooooodně pomalu :-), co ty Rubena Trilobit Racing 56, jezdíte na nich někdo?