Jakou značku preferujete u představců, sedátek, sedlovek atd. Původně jsem si chtěl kupovat věcičky od PEL¼S, ale v archívu jsem četl, že to dost lidí kritizuje.
Jakou značku preferujete u představců, sedátek, sedlovek atd. Původně jsem si chtěl kupovat věcičky od PEL¼S, ale v archívu jsem četl, že to dost lidí kritizuje.
tak treba: predst – amhoeba sedlovka – zoom
Ja mam teda celou sadu Rithey a sem spokojenej.
Já mám zase celou sadu IKE a jsem taky spokojenej.
mam ritčí, ale libi se mi veciky od Race Face a nebo Eastonu, sedlo jedine fizik
sedatko bych do sady teda nepocital. vozim Woodman a spokojenost. Libilo by se mi treba karbonovy Ritchey WCS nebo Bontrager.
Thomson,Tune,FRM,RaceFace,Easton,Roox,Woodman tak to jsou firmy od ktrych beru komponenty a neni problem je sehnat
ono je to vlastně jedno, ani známe jméno nezaručí tuhost a naopak levný komponent zase nemusí být špatný. Je to hodně o osobních preferencích.
Pokud jde o slušný poměr – cena/váha/tuhost tak tam vychází dobře Ritchey Pro, věci od Pells jsou levný, funkční, většinou i lehký. Mít na kole RF, Easton nebo North není špatný, ale jde o to jestli chceš hodně ladit nebo jestli ti jde hlavně o to aby ti mělo co držet řidítka a sedlo :o)
Mám carbon wcs a sem maximálně spokojenej, doporučuju. Teda představec mám FSA OS115, je tužší a hezčí.
Mam Da Bomb a Kalloy. Ale bral bych Thomson… ;o)
Nemyslím, že jakoukoliv značkou vyloženě ryskuješ vlastní život. Existují sice standarty, ale držel bych se zásady představec + řidítka/berany od stejného výrobce. Nenašel jsem důvěru k sedlovkám – karbonová tyč + vlepený kovový zámek. Jinak v podstatě cokoli dle svého estetického cítění a výpisu z účtu.
pells funn
jsem zkromnej,proto.. Ritchey,Easton
Tak to byl joke dne:)
Nějak nerozumím tvé terminologii – říkat předstravci, sedlovce apod. doplněk. Nebo ono se dá fungovat bez nich? ;-) Doplněk je dle mého pumpa, blatníky, košíky atd. Ale k tvému dotazu – jak kdy: Easton, FSA, Ritchey a kdyby byly peníze tak Cinelli, Thomson apod.