Jaký používáte zadní plášť? A který plášť od Schwalbe by byl dobrý jako zadní. Má s tím někdo zkušenost?
Jaký používáte zadní plášť? A který plášť od Schwalbe by byl dobrý jako zadní. Má s tím někdo zkušenost?
provokatér co :o)
gumovej:-) páč guma je měkká, nedrncá a neprokluzuje… kovové obruče místo kol už jsou dneska přežitek
a nafouklej, jinak bude drncat
Gumovy plaste jsou zmekcilost. Zvlast kdyz jsou nafouknuty.
A hlavne aby byl cernej! Ja mam sice ted cerny s oranzovym prouzkem, ale vubec nejsem IN. Sice mne se libi, ale je to totalne OUT, takze bacha na to chlapi a devcata!
dam si na tebe bacha
Proc zrovna na mne? :o)
nebo si mam davat bacha na to, kdyz si kupuju plaste abych nebyla totalne out? btw pochybuju, ze bych te nekdy poznala:) ikdyz uz teda vim, ze budes mit oranzovy prouzek :)
No v profilu mam kolo, tak jedine podle neho. Ikdyz to uz tez za chvili nebude pravda… :o) Foto tam mam taky, tak podle neho by to slo. Jsem ale hodne nenapadny, tak by jsi mne stejne prehlidla. ;o) P.S.: ja barvu plastu nijak neresim, ale podle reakci tady na foru jsou plaste s prouzkem neakceptovatelne… :o)
no asi pod tou prilbou nejsou videt ty velke usi:) jinak bych si asi psa na kole vsimla. ikdyz sem jednoho uz prejela tak mozna ne:)no ja si budu priste v beskydech vic vsimat
Tak jsem vystrachal nejake foto, jestli ti to pouze… :o) Ale stejne jezdim casto z integralou, takze ty usi pak nejsou videt ;o)
:))))))))))))))))) jo tak ta mi pomuze eset vice nez goofy
Neco se ti nelibi? :o) Ja taky nevim jak vypadas ani jake mas kolo, ale ja se ani radeji neptam, bo diky moji sleposti bych te nejspis nepoznal… :-D
Ahoj goofy už máš rám :-)))
Jupiiii :o)
stejnej jako přední :-), race ralpha 2,25 drát, jezdím hlavně v terénu, občas po silnici a zatím naprostá spokojenost, jen vydrží oproti třeba pythonům dost málo, rychle se sjíždí, apropo zkusil bych přšece jenom historii, zrovna ohledně plášťů je tam toho hafo :-)
vzadu RR 2,25 vpredu wtb weirwolf 2,3
RR 2.1 vpredu i vzadu…
preju brzky procitnuti..:-)
tak to asi uz trictvrte roku spim… :-) je fakt ze do zatacek nedrzej a na mokru klouzou… ale jsou to gramy dolu!!!
v klidu,ja spal rok:-)
já znova usnul;)
jsem nedávno zjistil, že se na nich dá i jezdit;-)
jo kdyz ale jedes s lidma tocky v terenu a oni ti ujizdeji a ty musis brzdit,protoze citis,ze jinak byses valel,tak ti to dojde:-).jinak se na nich da jezdit krasne,jenom nesmis cekat velkej grip.
jo zatáčení, no to je jiná…
Jo, se zadnim plastem ma tady docela hodne lidi zkusenosti.
S předním už to je horší co:)
WTB WELOCIRAPTOR 2,1. Zatím spokojenost, akorát na silnici to není nic moc, ale o to tu celkem nejde, ze.
a tobe taky:-)
zalezi kde chces jezdit :D Ja ale vsechno tocim na front ono to prej ma mensi valivej a min se to sjizdi, ale jestli to plati u vsech plastu ← rear front → to fakt nevim.
Plne souhlasim…napríklad já mám radsi XC pláte…mam KENDA LK 26×1,95 KHARISMA(Specialni dopredu a dozadu)…a sem plne spokojenej. Ale nekdy si nejsem jistej v zatace! Narozdíl od Kámoše ten mám nejaky WTB 2,3! Ten sjede vsechno…ale jak to hucí na silnici…Ty mý sou proti tomu slicky…
Vzadu Python, a přední Jimmy. .o)
No já si teďka objednal Continental explorer, po několika doporučeních, tak se uvidí:-)
Mam taky, ve verzi Pro s kevl. patkou. Je dobrej, ale na HT jsem mel vsemi oblibeny RR Evo 2,25 :), spokojenost. Mrkni se na Nobby Nic taky od Schwalbe, je to trosku podobny, ale s hrubsim vzorkem, ma vyborny recenze.
No tak Continental už je na kole, akorát se mi zdá, že je to ještě užší než Tiogy red phoenixy v 1.9.......čekal jsem, že 2.1 bude o dost širší…
já jezdím vzadu Schwalbe Nobby Nic 2,4 a je super. Akorát trochu drahý, páč ho sjedu zach vilku. Zajímalo by mne jaký bude vpředu?
No ono to je myslím doporučováno na přední kolo…
www.bike-eshop.cz/…original.jpg spokojenost, na silnici nejede:),jinak vzorek drzi
zadní RR 2,25 přední Nobby Nic 2,25
Maxxis Ignitor 2,1 na poradny teren. Kenda Kwick na vsechno ostatni. Planuju ale dat nanoraptora a neprehazovat plaste.
Zalezi na terenu – bud FAST FREDy nebo RACING RALFy na obou kolech a nebo kombinace na trochu vlhka vepredu RACING RALF vzadu FAST FRED a na mokro BLACK JACK. No a na sjezdaku ted obe gumy BIG BETTY a na rychly a kamenity sjezdy dozadu AL MIGHTY.
schwalbe jimmy.. 2,1… slusnej zaber, valivej odpor v norme. Racing ralf to sice neni, ale ten se mi na zadnim kole strasne sjizdel. jimmyho uz mam treti sezonu a teprve ted zacina trochu vypadat jako jezdenej :) Takze pomalu budu shanet novej :)
Python, Mosquito, Scorpion, Klein.Deathgrip, Vertical, Specialized.Enduro – podle bika, podmínek a chuti přezouvat.
Ted Python, RR podle toho o kterejch Martin zrovna usoudi, ze se na nich neda jezdit:oD
BTW – RR jsem vzal na milost a je momentálně na Princezně vepředu. To aby se Křižník nestyděl, že má s Princeznou stejně macaté gumy.
Procpak jeste neni v profilu? Kdybys nahodou usoudil, ze ty ralphy jsou fakt nanic, vis co s nima:o)
Ale jo, nafotím a dám ho tam. Na Ralfy se zatím netěš, jsou na Kleinovi a jezdím na Enduru – takže jsou v milosti :-)
Ze by…? Ralpha uz jsem si taky jednoho koupil misto bohuzel zrusenyho Pythona
Ahoj, jsem se chtěl zeptat, kdes´ koupil toho Kleina? Vzadu je super, vepředu Python, docela včera v lese v jehličí i ve zvtrdlým jílu držel.
Vozíš vzadu DeathGrip a vpředu Pythona? Co jsem díky MartinoviXC vyzkoušel DeathGrip, na předek se mi líbí bytelnost, s klidným srdcem to hrnout po kamenech.
Jo jo – vzadu Klein, vepředu Python. Měl jsem RR, ale píchnul jsem o trn, kde jsem nikdy Maxxisy nepíchnu, tak šel prozatím pryč.
Deathgrip je samozřejmě ideální vpředu i vzadu současně, pak je jízda i na pevňáku docela požitek.
Všechny kousky v Programcycle/Praha v 2004, ale myslím, že Bretton je v 2005 přestal vozit (tak jak je Klein přestal osazovat). Sehnat se tu a tam dají u prodejců Trek/Klein. V Brně třeba Hobbysport.
tak tak, koncern poručil, klein obul bontragery, a já abych začal přemejšlet co na příští rok .-/// byť deathgripy mě o víkendu zradily na Drsoňovi.. mokrej písek po slejváku na kokořínsku se jim dost zajídal k dotazu: klein deathgrip, schwalbe skinny jimmy, michelin xcr dry
Jo hluboký písek (taky hluboký sypký sníh) a jíl – na to Deathgripy nejsou.
IRC Notos 2.1"; na léto dám možná 1.95" stejného typu …
Neodpustím si poznámku – 1,95" je strašně hubenej.
z-max 2,1, plne mi vyhovuje
Python AirLight 2.00, méně Innovader Comp 2.00
Schwalbe Smart Sam 2.1. ZAtim mi to jelo vsude a jeste mi to neucaklo. Ale to muze byt i technikou jizdy. Neboj se, ja ji rozhodne nemam :-)
kde jsi je sehnal?:-) ja ze uz bych si pomalu zacal delat zasobu,jsou fakt dobry!:-)
Mam je od Padlisty ;-)
jo taak!:-). no way:-D
A jak jsou na tom s šířkou? Teď mám Maxxis Ignitor 2,1 a nechci užší gumu. Zvažuju Schw SS buď 2,1 nabo 2,25.
Schwalbe? nejlip zadnej, viz obrazek. Foceno po asi 500Km, ke dnesnimu dni je tech vyrvanejch spuntu dobra polovina. Ale zase jen na jedne strane a jen na jednom plasti, takze se dost mozna jedna a vyrobni zmetek.
Schwalbe? nejlip zadnej, viz obrazek. Foceno po asi 500Km, ke dnesnimu dni je tech vyrvanejch spuntu dobra polovina. Ale zase jen na jedne strane a jen na jednom plasti, takze se dost mozna jedna a vyrobni zmetek.
Vytrzene spunty jsou docela obvykle na Little A. vzadu. Ale az takhle jsem to nevidel. Ja jsem ale nevytrnul zadnej, asi jezdim opatrne :) 2.25" je v tomhle ok.
Co je to za model? kde jsi to orval?
schwalbe little alpert. kde to bylo nevim. proste prubezne behem roku.
ale mas to takovy hezky pravidelny:o)
Hezká výzdoba pláště. Ještě nějaký růžový kytičky domalovat ;-)
asi ty kevlary nic moc. dráty jsou nezničitelný viz foto
To je problem little alberta. Normalni v kevlaru tohle nedela. Kamosi to maji, a najezdili na tom docela dost a zadne vytrzeni nebo sjizdeni.
Přesně to samý mi udělal Black Jack. Jen se neutrhly úplně a drží za vnější okraj. Takže to není na první pohled vidět, ale jsou krásně odklápěcí!
taky kevlar ?
Ne, drát
ty moje sou taky draty.
tak to je sakra divný, já je rozhodně nešetřím…
Rikam ze to bude asi zmetek z vyroby. Spunty sou vyrvany jen na jedne strane, predni plast taky v pohode, vcera sem ho hodil dozadu a dopredu starej speedblaster, tak uvidim jak se albert vzadu chytne. A az se mi vrati fotak z reklamace tak vyblejsku znova ten vylamanej plast, to se vsichni nasmejete :)
Tioga Factory XC 1,95 R vzadu, Extreme XC 2,1 vpredu.
Michelin XCR Dry
Python Air Light Kevlar… Pořádně vofrčenej :-)
loni jsem zkusil Authory Rolling Stone 1,9 -rychly na tvrdym podkladu ale po pul roce-cca. 2300km sjety a zpuchrely, letos v zime sem poridil me vyhovujici Z-Maxy od Ritcheyho 2,1 a naprosta spokojenost, jsou furt stejne dobry (prvni zkusenost pred asi 13 lety).
Maxiss Moffo XC
to není dobrá volba ¨:)
Tioga Factory XC 1,95 R a nově i CST 1,15 slick (letadlo:-) Vepředu Maxis Mofo XC 1,95, ale ten celkem klouže na mokru. Vzadu jsem měl Maxis HardDrive 2,1" a byl ok.
dneska jsem si všmnul, že jsem na Malevili proříznul na zadku michelin Xcomp ( jezdilo se mi na ní dobře sjetá tak na půl asi 3,5tis km, předtím jsem vozil SW RR ty šli dolu rychleji, chtěl jsem se k nim vrátit, ale zrovna je neměli tam kam chodim, tak jsem si řekl, že změna je život a vzal jsem Maxxis Ignitor 2,1 jsem zvědavej jakej bude rozhodoval jsem se ještě nad black sharkem
dlouho Python, ted RR. a nestezuju si;-)
jedině Python…několikráte ověřeno..do jiného už těžko půjdu.
IRC SERAC XC 2.1 na obou. Mate nekdo zkusenosti s FRONT/REAR orientaci na zadnim??? Pripada mi, ze dostava celkem sodu, kdyz nabiha tema ostryma hranama. :-/