Máte s tím zkušenosti? Přijde mi to divné, ale možná je to nezvyk. Vadí mi ten vakl. Nedělá to časem problémy?
Máte s tím zkušenosti? Přijde mi to divné, ale možná je to nezvyk. Vadí mi ten vakl. Nedělá to časem problémy?
Že by tohle nikdo neměl?? Poraďte, mám do toho jít??
kdyz to vemes pres tuhle stranku www.bike-forum.cz/…pravidla.htm tak se ti mozna otevrou oci :-)
zkus si najit linky (viz foto) nebo vyzkouset snazssi cestu (doporucuji jen zatrhnout pouze Nazev, jinak mas steni na dlouhou dobu do predu)
Já ho mám už 4 roky a jsem spokojen. Je to o zvyku. Hlavně podřazování je paráda, narozdíl od Rapidfideru, kde se zase řadí nahoru.
myslim že za 4 roky už si nějaký řazeni taky koupil…
žeby ? :o), by mě zajímalo, co vede lid k vykopávání mrtvol …
Nekrofilie? :o)
ja si DC chvalim, mam ho na oboch bikoch … ale obavam sa, ze kupit sa da uz iba v bazare, normalne sa uz nevyraba …
dneska si čtu b-fko a v každém threadu je minimálně jeden totální kec. stále se vyrábí st-m975 a st-m775.
kromě toho že tady nesmyslně radíte na dotaz položený před čtyřmi lety:-)
Tak tak neustále se dá bezporblémů koupit od deore po xtr a sám jako spokojenej uživatel dvou sad duálu XTR a jedněch XT a LX je můžu doporučit ať už v provedení pro Vbrake tak hydrauliky…
no ok … ja len, ze tu stale o tom citam ako je to slepa ulicka a mrtva vyvojova vetva … a ani v eshopoch sa uz na to nejako nenatrafim … tak som sa uz s tym zmieril, ze vyroba konci …