Zavitove slozeni - problem s riditky

8 nepřečtených

Cauky takova technicka pro oldschoolove znalce. :-) Mam takovyho zimaka se zavitovym hlavovym slozenim a nedari se mi poradne utahnout riditka, aby se neprotacela. Uz jsem zkusil vnitrek vysusit, odmastit a dokonce zdrsnit magnesiem. ;-) Dale jsem stycne plochy (s vnitrkem sloupku vidlice) te sikmo seriznute matice co je uvnitr a utahuje se proti riditkum zkousel zbrousit do ostra. Jako fakt uz nevim. Napadlo me, ze je uz vymackanej vnitrek sloupku vidlice a uz to nejde utahnout… :-\ Plz o radu, urcite se najde spousta lidi co s timhle systemem jezdila… …nebo snad i jezdi… ;-) Thx… :-)

0 0
    • martt  

moj syn ked uz si nevedel poradit kvoli rovnakemu problemu kupil novy predstavec. Nakoniec z neho pouzil ale len tu zrezanu cast. Ta originalna bola z hlinika, ta nova je z ocele. Ocel tu asi funguje nejak lepsie.

0 0
    • Výběr z produktů
      Přejít do shopu (Komponenty)
    • Vrci  

Jakej máš systém: www.bike4u.cz/index.php?… nebo www.velo-cz.cz/…7500010_.jpg

Pokud první, tak musí být dost vevnitř, pokud je naprasklá jedna strana nebou nejsou stěny dost pružné je nutná výměna. Je třeba utahovat opravdu na krev.

0 0

System je ten druhej… …kdyztak to jeste nafotim, zda se mi ze ta spodni cast je u me hodne vomleta… ;-)

0 0
        • Vrci  

V top případě je možné, že to neklouže po sobě. Zkontroluj i šroub, zda je v pořádku.

0 0
          • Vrci  

Vem ten představec do zavřené pěsti snahrazující krk a zkus utáhnou. Pokud se ty dvě šikmé plochy jakoby zkousnou na sobě a nebudou se posouvat je problém tam.

0 0
    •  

Džez nade vše!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.