• Daník

Uvažuju na zkoušku o přechodu z plášťů 2,1 resp. 2,0 na 2,25 a zjistil jsem, že všechny duše co mám jsou pro rozpětí 1,9 – 2,125 a navíc většina ultraligty. Má někdo zkušenost s použitím pro větší průměr (2,25) a neroste příliš riziko defektu?

0 0
    • JJ  

Bez problemu, ja se ted chystam dat dusi 1,75 – 2,1 do tripalcovky:)

0 0
    • McBlacky  

je to ok, naposled jsme byli nucený dát 1,25 – 1,5 do 2,0 a pohoda, já jezdím 2,125max ultraligthy Kenda ve 2,25 RR a přežilo to řádnou kudlu na Malevilu, takže myslím že bez problémů.

0 0
    • lubos  

130g Kendy light v pohode.

0 0
    • PIWNIK PONURY  

jezdim tu kombinaci co se chysts zkusit a no problem

0 0
    • fousac  

obyc.schwalbe 1,75–2,125 sem vozil ve 2,35" neosizenym plasti. no problem..

0 0
    • lenochod  

duležitý je akorát mít dobrej (né gumovej ale textilní) krycí pásek v ráfku. Viděl jsem již ne jeden defekt kdy duše se promáčka gumovym páskem a v podstatě se v ní vystřihlo kolečko – díra pro niple.

0 0
      • lubos  

Gumove ne, ale textilni jsou taky spatne. Nejlepsi jsou solidni pevne a sirsi plastove pasky, po bocich oble a mekke od Schwalbe. Takove modry se mi zda.

0 0
        • MlokCZ  

Mě se kupodivu úplně nejlíp osvědčilo kdysi použité nouzové řešení (odešla původní plastová páska a nebyl k dispozici v tu chvíli žádný otevřený obchod) a to 2× přes daná lepící elektrikářská lepenka. Pak jsem to tam nechal a vydrželo mi to ze všech řešení nejdéle (drží po 5 letech na starém kole dodnes).

0 0
        • lenochod  

mě se plastové roztekly v ráfku při dlouhém brždění a duše to poté taky vzdala. Dnes vozím kotouče.Plast je stejně gumovej.Textýlie je OK.

0 0
          • lubos  

Me se roztekla textilie, resp. to lepidlo, a paska se uplne srolovala, vubec nechapu, ze jsem nedostal defekt z diry na nipl.

0 0
    • vili  

mam dusi 1,5–1,9 v plasti 3,2 a neni problem

0 0
      • MlokCZ  

To jsi sundal plášť z motorky a nacpal na bike a teď se ti netočí kola ne? :-)

0 0
        • vili  

jeee snad poprve sem si to po sobe neprecet a ejhle,… samozrejme je tam 2,3

0 0
    • Mamut  

Bude to nachylnejsie na defekty, ale da sa.

Mam menej defektov, ked do 2.1" pouzivam duse 2.0–2.2", nez ked do toho isteho plasta pouzivam 1.5–1.95".

0 0
    • gobike  

Kamos to vozi a v pohode, nac utracet za sirsi dusi, ktera je drazsi…

0 0
    • zirecek  

Prodejci doporučují vzít objemnější duši. Vozím plášť 2.25 s duší <2.125 normálně.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.