• dalimil

zná někdo z praxe tento plášť ? Píšou,že „Přes agresivní vzhled svého vzorku však jede na asfaltu lépe něž by se na první pohled zdálo…“ www.cykloexpert.cz/…-gravity-2-3

0 0
    • lubos  

spomali vas jenom o 50% ;o)

0 0
    • tomas.m  

ja je vozim od Brezna, ve sjezdech me vzdycky podrzely ale na silnici vubec nejsou…

0 0
      • Martinson  

Po prvních 70 km. Nejdřív pocit trochu jízdy po málo nafouklý gumě ( a to byla nafučená přes 3) ale po chvíli jsem si zvykl, zatím se jeví jako slušnej univerzálek co slušně brzdí i něco vyjede a celkem v normě i na afaltu – středovej vzorek je poměrně spojitej. Test skoro všechno – mokrý šutry, štěrk, hluboký bahno atak. Nevím co pořád řešíte s tou jízdou po silnicí.Na silnici mi dobře jede Hutch Reflex 23 mm na 8 atm.

0 0
    • tim  

Mám skládací verzi Pro (cca 670g). Na předním kole OK, na zadním dle mého pocitu znatelně pomalejší než Vapor, který tam byl dříve a který tam zase vrátím. Tato zkušenost je však zatím jen krátkodobá, cca 200km.

0 0
    • Rado LH  

Mam ho jednu sezonu a v terene som nejazdil lepsi a na ceste to je trochu horsie :-/ ale da sa odjazdit aj cesta ked mas natrenovane :-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.