na svém kole mám DeoreLX (inverzní)… včera jsem sundal zadní kolo a přehazka na rámu jakoby nedrží… celá se viklá… drží ji tam vlastně rychloupínák zadního kola… je to OK??
na svém kole mám DeoreLX (inverzní)… včera jsem sundal zadní kolo a přehazka na rámu jakoby nedrží… celá se viklá… drží ji tam vlastně rychloupínák zadního kola… je to OK??
Tak to nafot! To vypada zas jak nejaka Jarovina…:)
Přehazka drží na patce, nebo snad ne ?
no drží… ale po sundání řetězu a zadního kola (je tam jen přehazka) se na té patce trohu viklá… když upnu zadní kolo, je to OK, ale bez něj se to viklá… má to tak být?
Pazka by mela byt prisroubovana k ramu ne? Tak to zkus dotahnout. Jinak samozrejme se u patky pocita s tim ze je drzena upinakem, takze to spojeni s tim sroubkem neni buhvijak pevne.
Cep prehazovacky je nasroubovanej do patky (6 imbus) a patka by mwla byt prisroubovana na ram…
jestli je to tak jak rikas tak mi to pripomina myho prvniho favorita kterej nemel na patce navarek na šaltr takže šaltr tam byl – stejně jak ty píšeš – přichycenej takovou kotvičkou za osku a dotáhnutej nábou. Jestli je to vážně tak tak by mě zajímala značka tvého rámu…mám tajný tip: madison-béda? zdar d.
Kelly's Imagine 2005, ale mozna je to pobolene… moc se v tom nevyznam… daval jsem zadni kolo na vycentrovani a tak jsem ho sundal… zaroven jsem si rekl, ze vycistim retez, tak jsem ho taky sundal a jak jsem se tak na to dival tak se mi zda, ze ta prehazka na ramu drzi nejak vachrlate… preharka je na patce a ta je vsazena v takovem jakoby vylisku v ramu a cele se to tam vikla… zkusim to dotahnout a uvidim
no jo to bude vono taks na to přišel sam-prostě patka je výměnná a tím pádem se může uvolnit…problém je že by neměla…holt soudruzi v číně někde udělali chybu
Tak jake je reseni… proste to tak mam nechat a dotahovat zadnim kolem nebo to nejak pujde ppripevnit??
Snad to alespon dotahnes, ne? Neni to o nic slozitejsi nez zpatky nasadit zadni kolo.