mám přehazovačku Shimano ALIVIO a chci neco lepsi proste aby byla nad lx nebo lx. A nasel jsem lx 2005 normální pružina a jeden týpek mi napsal ze je na rapid fire -znamená to že nejde na alivio řezení? jo a co vy na tu hle sram x.5?
mám přehazovačku Shimano ALIVIO a chci neco lepsi proste aby byla nad lx nebo lx. A nasel jsem lx 2005 normální pružina a jeden týpek mi napsal ze je na rapid fire -znamená to že nejde na alivio řezení? jo a co vy na tu hle sram x.5?
Alivio řazení je RapidFire a na tu X.5 by sis musel koupit i nové řazení Sram.
A třeba X.9 přehazka jde blbě s řazením LX Rapid fire?
Já nevím, ale myslím, že nejde kombinovat Shimano a Sram. Leda, že by to bylo řazení Attack, ale s tím si nejsem jistý
Nebude to fungovat
ale bude, po dvou a jen do půlky ;o)
samozřejmě myšleno dvojité zmáčknutí :o)
no mela by jit i na alivkovy razeni bez problemu, ale pokud chces mit X.5 na alivio razeni ak cekej komplikace a pokud to seridis tak si machr – teda videl sem to ale moc svetaborne to neslo!
ok lx asi vitezi teda urcite
Nejlepší je Alivio. Jednou se k němu vrátíš ,–)
ani nápad
Podle toho kola a toho co pises v profilu na om kole spis blbnes. TAK PROC CHCES PROBOHA MENIT ALIVIO?
cesty (hlavně ty myšlenkové) některých lidí jsou nevyzpytetelné :o)))))
Slyseli jste slovo bozi… :o)))
:)
Tvoje laska k Aliviu zavani nejakou zvlastni uchylkou :-)
Jsem dneska jezdil na bajku na alivku a naprosto v pohode…presny, rychly..nemam co na zimakovi resit :)
tak tak, špička mezi 8mičkama BTW: to nový je zupa, sice designově nic moc, ale vem to čert
Já budu na jaře příštího roku prodávat 2005 Alivio přehazku, mám ji pro tebe schovat?
Já mám na 8mičce inverzní XTR 04 šaltr. Byly to vyhozený prachy a nefungoval na 100% nikdy a na ničem. Teď tam budu dávat rolamajig, tak doufám, že se vzchopí. V případě že ne, taxe ozvu ,–)
Super, budu si to pamatoval ;-)
Rozumím ,–)
Sice je mi to proti srsti, ale musim s kuryrem souhlasit:)