Z idnes.cz 10:51 – Domažlická policie vyšetřuje srážku dvou opilých cyklistů. Sedmnáctiletý mladík a o čtyři roky starší žena jeli vedle sebe a zavadili o sebe řidítky. Při pádu se cyklistka lehce zranila
Z idnes.cz 10:51 – Domažlická policie vyšetřuje srážku dvou opilých cyklistů. Sedmnáctiletý mladík a o čtyři roky starší žena jeli vedle sebe a zavadili o sebe řidítky. Při pádu se cyklistka lehce zranila
hehe já ne, ale tohle se mi stalo mockrát a ani nemusím být opilá :) ******** rohy…
Mne se to stalo i bez rohu. Si tak jedu s pustenymi riditky a kamos mi chtel hodit mysku pred kolo. Pritom mi vlajicim trikem zahaknul o riditka, kolo se zastavilo a ja pokracoval 5 metru bez kola… :o) Nejenom rohy jsou na vine ;o)
Taky jsem tak letěl, ale řidítka jsem držel a kámoš se zaháknul trenkama :)
tys to bejt ani nemohla, ty na kole prece nejezdis :-)
Ja ji videl ;-)
Tak to mas teda velky stesti :-)
No dobre, dokonce sem s ni jel na kole. Takze na kole evidentne jezdi :-)
No jo, ale ze jsi ji vozil na kole, neznamena, ze na nem jezdi… :-)
No, ja jel na svym a ona taky. Co je na to tak tezkyho pochopit? :-)
Jako taky a tvym?:o)
Ja to vzdavam :-)
nechte si ty poznámky, hele :)
Naaranzovana fotka, sis proste na sec sedla na kolo ;-)
tojo a navíc to bylo už dávno :) před rokem :)
No vidis, to se nepocita ;-)
pomooooooc, Kibic, přimluv se za mě :)
Je to marny :-) Priste berem fotak :-)
Takže se máme na co těšit :-))
To bych asi měl, když jedem ruskou ruletu…;-)
A ja furt Meresjeva. V patek vecer me uvidite naposled :-)
ale no tak, tvrdej sjezdař a bojí se XC;-P
Budes muset naaranzovat nejakou novou;-)
Kamosce se to stalo za strizliva, v 10ti letech. Mela zlomeny obe ruce, pres prazdniny. Od ty doby na kolo nesedla a na me kouka jak na ufouna ;-)
Ja se takhle zahakl o babetu o lanko od plynu, kamos jel vedle me a kecali jsme… rozbity kouleno, katata, odreny zada, kolo, osma na predku, ulomena klika a pokriveny riditka. Fakt bezva napad…
něco podobnýho se mi taky stalo.Sem po celodenním výletu přítulce trochu pomáhal.No jel jsem vedle ní a trochu ji tlačil-pomáhal do zad.No a chyt jsem se rohem.oba jsme byli na zemi.
Hehe, rohy sundat :-)
A komu nasadit? Nemas to spatne zarazeny?
No jo, vidis. Ja furt.
Dík Padlisto:)
Tak to je souboj „loket na loket“!:o)
Kluk a holka jedou z hspody, skrtnou o sebe a privolaji na sebe policii? Nejak to nechapu;)
No pochopitelne. Doslo ke zraneni osob.
Asi nevolali Policii, ale sanitku, ta už zařídila další potřebné komplikace :-)
Pri „mirnem zraneni“? by mi za chvili VZP vypovedela smlouvu, kdybych si tahle osetroval vsechny zraneni;-)
A hasičov prečo nevolali? Ak boli do seba zaháknutý tak museli po páde ostať zaseknutý v rámoch a hasiči ich mali odtiaľ vystrihať pneumatickými nožnicami…
jooo Domažlicko, tam je krásně..