• hannawald

Zdravim vsechny. Koupil jsem si karbonovohlinikova riditka (BBB Fiber Lite BHB-15) a chci se zeptat (predtim nez je zacnu montovat), jestli je potreba si dat na neco pozor. (jeste nikdy jsem riditka nemontoval, natoz karbon) Diky za info.

0 0
    • DyEm  

Moje zkušenost s celokarbonovou vidlí, představcem a rodlama byla taková, že jsem to utahoval asi na 10×. Né, že by se povoloval šroub, ale prostě si to sedalo

0 0
    • Výběr z produktů
      Přejít do shopu (Komponenty)
    • orca  

Až budeš dávat představec či rohy tak dotahovat tak akorát . Čili musí to lícovat i „pár desetin“ může vést k jedinému = prasknutí … Teda to se týká čistě karbonových materiálů . Předpokládám že ty to máš asi potažené jen karbonem tady asi nebude tak hrozné.

0 0
    • Vrci  

hlavně nemazat vazelínou jako se mažou hliníková.

0 0
    • hannawald  

no to je to nejhorsi, kdyz to musi byt vsechno primerene:o)kaz­dopadne diky!

0 0
      • orca  

Jo jo karbon je moc fajn ale dokáže bejt prevít . Třeba Sosenkův časovkářskej speciál Moser by mohl vyprávět jaké to je dát nepatrně menší objímku na přesmyk … prasklej rám…

0 0
    • Peslezedirou  

A pokud jezdíš bez rohu, tak si kup pořádný záslepky aby jsi řídítka nesekl.

0 0
    • jecnak  

Jelikoz je to dural potazeny karbonem, tak je to uplne stejny jako obys duralovy.

0 0
    • Veeteck  

Na tyhle BBB bych radsi nedaval rohy, me i kamaradovi vypadla ta hlinikova vlozka, nebylo ani po nejaky velky rane.

0 0
      • hannawald  

diky za radu, zatim se ty vlozky nijak nehejbou, vypadaj dobre prilepeny, no uvidime.. ted jsem je dostal PPLkem do prace, nikdo tu nedokazal tipnou, ze to jsou riditka na kolo:o) Ses s nima jinak spokojenej? Jsou nadherne lehoucky, snad setrili gramy na spravnejch mistech:o)

0 0
        • Veeteck  

No asi te moc nepotesim… Byly dost mekky, pak navic ta urazena koncovka. Reklamace ale v pohode, dostal jsem novy, ty jsem ale radsi prodal.

0 0
    • Volf  

Já si jen dával pozor, abych je neodřel o představec. Jinak to neřeš.

0 0
    • ydaho  

nepřetáhni !!!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.