Cuzz all chtěl jsem se zeptat jakou integrálu bych sehnal nejlépe tak do 3500
celkem se mi líbí bell bellistic a mace foil
díky za vaše odpovědi
Cuzz all chtěl jsem se zeptat jakou integrálu bych sehnal nejlépe tak do 3500
celkem se mi líbí bell bellistic a mace foil
díky za vaše odpovědi
No nejlevnější integralky jsou od BELL www.dookie.cz/…ntegralni/-/?… ale na to jak sou levny jsou dost kvalitní.Do 3500 seženeš GIRO www.dookie.cz/…:paginate/2/?… ale s nima žadný zkušenosti nemám
Hele ja mam z dookie tuhle dookie.cz/kola-vyrobci-nitro/prilby-nitro-mx410-seda/?sess=b687938df4d9c93712823b3158740747 , je to MTX, ma cca 1,5kg a je v ni trosku vetsi vedro nez v normalni :( ale jinak je good
jedině MX…měl jsem Pro-tec,sklolaminát a nic moc,párkrát jsem byl otřesenej,nakonec mi praskla…je to samo lepší než nic na hlavě,ale MX je fakt jinde,za tu váhu a čurůčky potu potváři,ta bezpečnost fakt stojí
JJ, mas pravdu. Nerikam ze tahle je naka pevna, ale rozhodne je pevnejsi nez Bell a 661comp co jsem zkousel. Kdyz ted vemu na hlavu kamosuvu bellku tak mi prijde ze mam na hlave kus hadru (to uz radci XC prilbu).
Toho Mace Foil asi nesezenes. :-) Vyborne se tvarila Mace Paak9, ale ta je uz drazsi (4200). Bellistica mam ja, ale uz pomalu setrim na novou. Je strasne meka. To same plati i o Giru Remedy. Za ty penize radeji toho Bellistica. Zlaty MadMax. Spatne se netvari ani nova Fox-ka. Nebo se potom porozhlednout po MTX modelech…
jenom tak abych si to ujasnil. co si mam predstavit pod pojmem Meka integrala?
Taky me to zajima :-)) Porad premejslim jestli si koupit integralu nebo ne… jednou sem spad brutalne na drzku a od ty doby se docela bojim :-)) ale uz je to pul roku co jezdim v kokose a uz mam konecne i cashe na „ochranu“ , dřív sem všechno cpal do bike hardwaru--
No proste mekka. Kdyz fouka vitr, tak se ti ten nahubek dotyka brady :)
tak to je hlaska dne
a nemáš jí náhodou moc velkou když se tio dotýká huby když fouká??:D já mam bella dva roky jezdim DH a je naprosto v pohodě…nemáte tolik padat a když tak se naučiti pořádně padat…!!
Nemam. Ja bych Bellistica na hlavu nevzal. Na to se mam moc rad. Ale tvoji radu si znamenam ;)
Měkká integrála: www.bike-eshop.cz/…hite-freerid
Hele hlavne vem helmu, co ti bude 100%tne sedet – Obcas se sice da nejaka narvat ruznyma vystelkama, ale musi byt kvalitni aby se neposouvaly a nezmackly se. Osobne jsem chodil asi 14dnu a zkousel dost vyrobcu, nez jsem si vybral.. (mam 661)
ja mam bellistic a nestezuju si. do zeme sem hlavou ryl jen parkrat a decentne, takze sem ji nic neudelal a sobe taky ne. bytelna mi prijde taky celkem dost a hlavne mi sedla na hlavu lip nez modely jinejch znacek i za dvojnasobek.
vozim mx lazerku cena byla pratelska tj v krame 6000 ja ji mam za 3500 novou sem rad ze ji mam jelikoz parkrat prelitnes pres rydla a nebo trefis strom pak se helma fakt hodi. jak rika ddd musi sedet tj delat krecci tvaricky
hanzi nemáš náhodou červenou intense M3 a nebyl jsi někdy v darkovicích
Ne. To je jinej Hanz. Hledej nick hanz :o)
To je totiz ten ze Zlina, aby se tonepletlo;-)
to sem já jo byl :-)
Netusi nekdo, co je tohle za helmu? www.dolekop.com/photos.php?…
Mam trochu kobyli ksicht a tahkle mi prijde na pohled vhodna…
www.macegear.com/…ts/index.php?… Tak jsem hledal, ze by Mace Hammer?
Mace Hammer to neni, ma ksilt na 2 srouby z jedny strany a spodni hrana, jestli se to tak da rict, je klenuta, ostatni ji maj takovou „rovnou“…ze se zveda dost nad krk, Maceka se zas vraci dolu…tak nak bych to rek, snad rozumite, mam ji takze jak vypada vim. Jinak neni to spatna helma, stoji asi 3500,ale mel sem ji za cenu jako Bell,urcite je masivnejsi,ale poradne sem ji jeste neproveril, nastesti.
Odkazy na správné stránky;-)
Jo jo. Patricny obnos pak zase preved na ucet jako obvykle ;o)
To spíš ty za porušení mých autorských práv :o)
Ehm… Nekdo neco videl? ja myslim, ze jsem tu vubec nebyl… ;o)
To je Mace Foil, nikoliv Hammer :D
No jo. Ted jsem si stahnul katalog, bo mi ten online nejel, ale proste to neni ani ta prilba co na obrazku vyse… uz radeji budu mlcet :-)
www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?…
Azonic T55 :)
Tak taky ne…
ta se mi teda nelíbí ani trochu, to je jak z nějakýho komiksu…
Trochu mi to prijde jako staricka TLD.
Líbí nelíbí, nejlepší je vyzkoušet. Na co ti přilba která dobře vypadá ale nefunguje(nesedi). žádná přilba není podle mne štaná ale musí ti seďet.
Taky mi nejlíp sedí Bellistic
Hej lidi a co trebas tohle?Co si o tom myslite?!Nebude moc krehka =) ???www.dookie.cz/…azonic-fury/
Co teda na ni rikate-docela o ni mozna i uvazuju =)
Snad vidíš, že neříkáme nic.
Zdravíme Ječňáka!