Čau.....Sháním pro tátu nějakou dobrou vidlici na xc…Okolo asi 7000,–.....Vazi asi 64kg, zdvih by mel bejt asi okolo 100mm, ale muze bejt i 80, ale max 120mm. Je to na fulla. Co byste doporucili?? Muze bejt i jeta…Diky
Čau.....Sháním pro tátu nějakou dobrou vidlici na xc…Okolo asi 7000,–.....Vazi asi 64kg, zdvih by mel bejt asi okolo 100mm, ale muze bejt i 80, ale max 120mm. Je to na fulla. Co byste doporucili?? Muze bejt i jeta…Diky
www.velohanak.cz v sekci slevy duke race za super cenu, ale spechal bych
je pravda, ze vaha je vice nez zajimava! :-)
To ano, ale stlpik 165mm bude asi niekomu kratky…
tam mělo být 1750gr.. to jen tak pro info aby někdo nepropadl deziluzi. BTW: 1075 maj leda super potuněný sidy s vykuchanou jednou nohou, s jinou barvou a s odbroušenou návarkou na disc. na weight weenies je jeden 1076 g upgraded w/ '02 Carbon crown (168 mm steerer), shaved disc-adapter, re-painted, Ti studs takže asi tak… ikdyž dá se jít i dál weightweenies.starbike.com/articles.php?ID=94 otázka co v něm zbylo :)
ten recon vypada zajimave…
nechce se mne to hledat, ale ten recon se da predelat na vsechny ty zdvihy (80,100,130) nebo si musim vybrat jeden a ten je pevne danej a uz to nejde prehodit? diky
ne da se to prehodit ale jen interne,pokud si trochu zrucnejsi mel by si to zvladnout sam
ok, dik
popripade se priblizne o litr draz da sehnat verze uturn jak soloair tak uturn pružina,pak jde nastavovat zdvih za jizdy.Ostatne viz koloshop nebo sram.com
Nema jeste nekdo nejaky napad, zkusenosti.....???
Black? Nevim, mam ho, tak jako dalsi alternativu navrhuju…
ale fuj
Proc fuj?? Vypada zajimave, ani zase, tak tezka neni… Co treba R7 comp??? Nedopurucili byste?? Nemate s ni nikdo zadny zkusenosti¨??
v porovnání s tím dukem u hanaka. při tátově váze myslím skvělá volba. jezdí ji přítelkyně (teda sl) a je nadmíru spokojená. jinak si myslím, že i ta R7 bude v pohodě, ale ten duke podle mě jasně vede
no pokud myslíš toho od velohanak tak se pořádně podívej-je to zdvih jen 80 mm.Ta váha nevím kde ji vycucali.Co vím tak tyhle duky vážily nějaký 1400g.Tam mají napsanou váhu snad ze sida.A ta cena.Za tu cenu mám dnes recona, což je „skoro“ stejně vybavená vidle ale je o chlup pevnější a má 32 nohy.
A kdes ho kupoval??? jestli se teda muzu zeptat…Toho duka asi ne pac je stribrnej a to by se nejak esteticky nehodilo…:))
jestli myslíš toho recona vzduchovýho, tak jsem ho nekupoval, ale za 7500 ho maj na www.koloshop.cz
JJ toho myslim, jak jses spokojenej s reconem??
já ho nemám, ale pekáček ho zrovna u nich koupil a už ho vrací na reklamaci.
duke race tento ma mit cca 1500–1700g. muj teda 1400 rozhodne nema..
jo a ten recon vypada taky dobře. prostě ta MX mi vychazi z tech vidlic absolutne nejhure
ja uz fakt nevim…
Tak zatim asi mi prijde nejlepsi black, recon nebo r7......