co si myslíte o využití loukotí na bajku? ať už levných nebo drahých. Váha, tuhost, servisovatelnost, estetika atd.
sem radil nebrat, protože zrovna tydle jsou dost těžký ale možná by to za zkoušku stálo.
už na tom někdo jezdil?
co si myslíte o využití loukotí na bajku? ať už levných nebo drahých. Váha, tuhost, servisovatelnost, estetika atd.
sem radil nebrat, protože zrovna tydle jsou dost těžký ale možná by to za zkoušku stálo.
už na tom někdo jezdil?
tak něco podobného se používalo na silnici, nebo dráhu a to pouze na časovky a důvodem byla dobrá aerodynamika. Na MTB vzhledem k nízkým rychlostem je to k ničemu.
Jaký by k tomu byl důvod, cpát to na MTB?
Snad jedině pro tuhost, která by mohla být vyšší. Váha je diskutabilní, estetika je (na můj vkus) hrozná a servisovatelnost asi taky nic moc (zvlášť na švihu :-) ).
loukotě spinergy bych bral hned. Jenže už je nedělaj.. Todle je jen design a to mi prijdou lepsi moje 16-ti dratovy kola.. Takovy davali tusim pred tremi lety na superior b-52..
Mně se to moc nelíbí…
tak to je hnus…
tohle je kolo od kolouše, který tady chodí občas… ale je to už starší fotka, vypadá už trochu jinak…
Tak třeba tohle je moc pěkný, ale naopak ten klein předtím je hnus :-/
blby,kdyz si clovek koupi ram za takovy prachy a je mu nakonec malej:-)
on to kupoval úmyslně:)) je to 100% gramař:-)
nahodou hezky, ale to predtim hnus. Souhlas s Komi.
Mese to dost libi, ale asi bych to nechtel :)
modla nadhera krasa dokonalost slintam slintam slintam, skvostnej stroj
souhlasim..
Mňamka pro pozery jako jsem já :o))) Super…
Je to dost zranitelny i na silnicce, takze si to v terenu nejak neumim predstavit
Merida to v asi 1998 daval dokonca seriovo na 1–2 biky v ponuke. V kosiciach stal jeden vo vyklade aspon 2 mesiace.
stary spinergy bych bral hned,todle je šíleně težký a hnusný.Kdyby se dělalo něco ve stylu těch spinergy přemejšlel bych nad tim.
osklivy, neprakticky, drahy, zranitelny…
To je tak na parní lokomotivu.
Spinergy se mi líbí moc. Tady ty konkrétní mne za srdce nechytly. Obecně bych se bál, jestli to třeba nebude křehčí než výplet (prasklý drát se dá přeplést, ale co prasklá loukoť)
úplně mimo mísu: stříbrný lakovaný vzor, který z dálky vypadá jak sedřenej lak … jsem v neděli pečlivě koukal, jestli neuvidím náznak zmiňovaného vzoru … přes nános bláta jsem ale s bídou rozeznal, že převládá černá :-) …
cos to tam měl za slečnu? :)
Slečna je vdaná paní a bohužel ne za mne :-) … manžela měla o víkendu daleko, tak jsem jí dělal garde …
aaa pan masiroval nozky!! :-) taky vyhrals cenu za tanecek? :-))
To víš … budu masírovat nožky a pak čirou náhodou vypadnu z okna, ne ?
a zacnes koktat :-)
P.S. jj na té černé je to blato dost vidět :))
Hmm … taky jsem už rezignoval na čistotu biku :-) …
opravdu tezke jako p.ase… „front 1250g & rear 1400g“ www.tenyrim.com.tw/icm.php
s toule vahou mi prijdou stylovejsi zluty deemaxi…
jestli loukotě,tak pouze Xentis. Jenom ta cena…
náhodou, tady jim to docela sekne ;-)